Pocetna » Film


Novi glumac u ''Ratovima zvijezda''!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1284
Dodao/la: Orion
datum: 2013-05-22


Iako se dosad nagađalo isključivo o ulogama Carrie Fisher, Marka Hamilla i Harrisona Forda u novoj epizodi Ratova zvijezda, stižu vijesti o novom članu glumačke postave.

Danas ujutro je stigla potvrda kako je upravo Jonathan Rhys Meyers jedan od prvih s kojim se pregovara oko uloge u prvoj epizodi najnovije trilogije.

Nažalost, daljnje informacije nisu dostupne, a sudeći prema tajnosti oko novog nastavka koju redatelj J.J. Abrams nastoji sačuvati, vrlo vjerojatno ih niti nećemo tako skoro doznati. No, mora se priznati kako je ugodna promjena čuti neke nove informacije vezane za glumačku postavu koje nisu vezane samo uz ''staru'' ekipu.

Jonathan Rhys Meyers hrvatskim je gledateljima najpoznatiji po svojoj odličnoj ulozi Henrika VIII u nagrađivanoj seriji Tudori, a trenutno glumi u novoj seriji NBC-a, Drakula.

Uloga u Ratovima zvijezda će biti Meyersova druga suradnja s redateljem J.J. Abramsom nakon sporedne uloge koju je ostvario uz Toma Cruisea u Nemogućoj misiji 3. Zanimljivo je kako je i u Misiji i u drami Zvuk srca glumio s Keri Russell koja je također jako zainteresirana za ulogu u ovom filmu.

Podsjetimo, Ratovi zvijezda: Epizoda VII trebala bi krenuti u produkciju tijekom sljedeće godine, a u kinima se očekuje 2015. godine.



IZVOR


0   Spam
Avenger   (2013-05-29 1:53 PM) [Sadrzaj]
Videcemo kako ce to sve da izgleda :)

0   Spam
KeX   (2013-05-28 1:02 AM) [Sadrzaj]
Ovaj me podsjecha na jednog starijeg glumca ali se nesjecham imena ... :(