Pocetna » Film


Novi negativac u Gothamu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 862
Dodao/la: Gale
datum: 2014-08-04

Slike iz Novi negativac u Gothamu


Iako smo već vidjeli najave i trailere za seriju Gotham, čini se da još nije kasno za uvođenje novih likova i glumaca u seriju. Ovog puta najavljeno je pojavljivanje još jednog negativca koji je izrastao na mračnim ulicama Gothama. Uz vijesti o novim glumačkim članovima objavljen je i još jedan trailer.



Glumačkoj postavi pridružit će se David Zayas, publici najpoznatiji kao detektiv Batista iz serije Dexter. David Zayas će preuzeti ulogu Salvatora Maronija, a u seriji će biti stalni lik, smještajući se u nizu negativaca pokraj Pingvina, Riddlera, Catwoman i Fish Mooney.

Salvatore Maroni je jedan od najopasnijih kriminalaca Gothama i bio je jedan od prvih Batmanovih neprijatelja. On se od uličnog kriminalca uspio popeti do samog vrha mafije, a u kriminalnom svijetu Gothama postajemafijaš koji kontrolira sindikate i trgovinu drogom. Lik Salvatora Maronija je poznat po tome što je prolivši kiselinu na Harveyja Denta pokrenuo njegovu transformaciju u Two-Facea.

Prema izvornoj zamisli serije, ovog negativca ćemo pratiti u ranijem razdoblju njegove karijere, što obuhvaća njegovu borbu za povećanje kontrole nad gradom. Glavni suparnik Maroniju u tim nastojanjima će biti još jedan poznati lik iz Batmanovog svijeta, a to je Falcone kojeg u seriji glumi John Dorman.
U glavnim ulogama su Ben McKenzie, David Mazouz, Robin Lord Taylor, Cory Michael Smith, Camren Bicondova, Donal Logue i Jada Pinkett Smith.

Uzbuđenje pred premijeru Gothama sve više raste, a prva epizoda je zakazana za 22. rujna ove godine.


IZVOR