Pocetna » Film


Novi "Plaćenici" stvarno su smrtonosni: Stallonea skoro ubile divlje svinje!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 860
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-02

Slike iz Novi "Plaćenici" stvarno su smrtonosni: Stallonea skoro ubile divlje svinje!


Prošla su točno dva tjedna kako smo pisali da je Jason Statham za dlaku izbjegao smrt pri snimanju drugog nastavka Plaćenika, a ovaj put je Sylvester Stallone jedva izvukao živu glavu!

Bugarski portal piše kako se Stallone odmarao s nekoliko kaskadera od napornog snimanja kad je čopor divljih svinja istrčao iz šume i nasmrt prepao ekipu! Očito je kako su odmah osjetile tko je 'alfa mužjak' među njima jer su se prvo zaletjele upravo na glavnu zvijezdu! Srećom, ekipa se brzo snašla i sakrila se u prikolice dok životinje nisu otišle te tako nitko nije stradao, niti od ljudi, niti od životinja.



I dok Statham i Stallone zbilja 'žive na rubu' čini se kako Wesley Snipes iskorištava svaki slobodni trenutak za zabavu. Glumac koji je nedavno izašao iz zatvora odlično se provodi u noćnim satima i oduševljava svoje obožavatelje, mahom djevojke koji se bore za autogram i fotografiju s njim.

Sudeći prema opasnostima koje svakodnevno vrebaju zvijezde ovog filma, tko zna što će se sve dogoditi do početka prikazivanja Plaćenika 3 koji je zakazan za 15.8.2014. godine.

Čini se kako će novi nastavak biti prava akcijska avantura s istinitim elementima jer su glavni glumci 'jači i od Chucka Norrisa'.


IZVOR