Pocetna » Film


Novi trailer za DiCaprijev "The Revenant"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1837
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-10-01


Svi se pitaju samo jedno: hoće li ova epska avantura Leonardu DiCapriju donijeti Oscara


20th Century Fox je objavio najnoviji trailer za The Revenant (Povratnik), novi film nagrađivanog redatelja Alejandra Gonzáleza Iñárritua (Birdman, Babel) u kojem su glavne ulogu pripale vrlo zvučnim imenima.

Zvjezdanu ekipu čine Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, Lukas Haas i Domhnall Gleeson, a film se još od početka snimanja smatra jednim od favorita u nadolazećoj sezoni dodjele nagrada. DiCaprijevi fanovi imaju samo jedno pitanje: hoće li mu ovaj film konačno donijeti zlatni kipić, a svakim trailerom smatraju da glumac samo potvrđuje da ga konačno zaslužuje.



Film je inspiriran istinitim događajima. Riječ je o snažnoj priči o epskoj avanturi jednog čovjeka i borbom za preživljavanje. Legendarni istraživač Hugh Glass (DiCaprio) je teško ozlijeđen nakon napada medvjeda tijekom ekspedicije na američkoj divljini, a njegovi kolege ga ostavljaju na samrti jer zaključuju da mu ne mogu pomoći. Glass ne gubi duh i volju za životom i odlazi na težak put kako bi se spasio, vođen neopisivom tugom zbog izdaje svojih kolega i ljubavi koju osjeća za svoju obitelj. Hoće li preživjeti zimu i opasnosti na tom putu tek treba vidjeti...

The Revenant u kinima starta u siječnju, a u našim bi se trebao naći u jegovoj drugoj polovici. Dotada možete pogledati trailer i vidjeti zašto svi fanovi smatraju da Leo konačno zaslužuje svog Oscara.


IZVOR