Pocetna » Film


Novi trailer za Diznijev "A Wrinkle in Time" oduševio sve.
  Ocenite članak: 0
pregleda: 741
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-11-22


Disney je objavio novi trailer za svoju obiteljsku fantastičnu avanturu A Wrinkle in Time, čiji smo prvu najavu mogli vidjeti sredinom srpnja.

Film je adaptacija istoimene nagrađivane knjige Madeleine L’Engle iz 1962. godine, a radnja prati djevojčicu Meg (Storm Reid) u potrazi za misteriozno nestalim ocem (Chris Pine). Novi trailer donosi pogled na neobične svjetove koje ona posjećuje, a pomažu joj mlađi brat Charles Wallace Murray (Deric McCabe) i školski prijatelj Calvin O’Keefe (Levi Miller). Tu su i tri vještice koje joj pomažu, Mrs. Which, Mrs. Who i Mrs. Whatsit, a utjelovile su ih Oprah Winfrey, Mindy Kaling i Reese Witherspoon.


Knjiga A Wrinke in Time je kod nas prevedena kao Nabor u vremenu i prva je u L’Engleinom serijalu Time Quartet (Vremenski kvartet) koji čine još tri knjige. Serijal je osvojio mnoge nagrade, a i dan danas se smatra klasikom dječje književnosti.

Režiju filma potpisuje Ava DuVernay, a scenarij Jennifer Lee koja je napisala scenarij za popularni Disneyev animirani film Snježno kraljevstvo.

A Wrinkle in Time u kinima očekujemo početkom ožujka sljedeće godine.
IZVOR