Pocetna » Film


Novi trailer za "Wolverina"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1589
Dodao/la: Orion
datum: 2013-05-22


The Wolverine, novi film Hugh Jackmana, u kojem se vraća kao neuništivi mutant Logan, donosi Marvelovu strip sagu na velike ekrane.

Novi trailer donosi nam glavnu priču filma, a ona se vrti oko Loganove unutrnje borbe sa demonima u sebi, s kojima se bori čak i kada ode u Japan gdje ga dočeka stvarna prijetnja.

Trailer počinje Loganovom noćnom morom u kojoj ga posjećuje Jean Grey (Famke Janssen). Logan joj obećaje kako je više nikad neće ozlijediti, ni on niti itko drugi, no ona mu govori kako je za to prekasno. Uto se on budi sam usred šume, u koju je sam sebe prognao tražeći samoću. No samoća ne traje dugo jer uskoro odlazi u Japan gdje se nalazi sa čovjekom čiji je život spasio tijekom Drugog svjetskog rata (i to od nuklearne eksplozije). Tamo Logan dobiva neobičnu ponudu - smrtnost.

Redatelj James Mangold rekao je kako je osjećao da ima određenu slobodu, koja mu je dozvoljavala da se makne od standardnih ograničenja koja diktiraju uprizorenja stripova jer pred sobom nije imao klasičnog superjunaka koji se bori protiv klasičnog superzlikovca koji želi uništiti svijet. Imao je slobodu prikazati Logana kakav je te zašto je to što je. Je li mu uspjelo moći ćemo provjeriti 25. srpnja, kada film dolazi u hrvatska kina.

Što nas sve čeka provjerite u traileru:



IZVOR



+2   Spam
Avenger   (2013-05-26 7:44 PM) [Sadrzaj]
Opa jedva cekamo ovo ;)