Pocetna »


Objavljen trailer 'Batman v Superman: Dawn of Justice'




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1428
Dodao/la: Orion
datum: 2015-04-18


Nakon što je snimka očekivanog trailera procurila na Internet, službeni trailer "Batman v Superman" objavljen je prije najavljenog datuma. Primorani situcijom, naime trailer za Age of Ultron također je nakon piratizirane verzije objavljen ranije nego što je najavljeno, Warner Bros Pictures objavio je teaser trailer tri dana prije najavljenog spektakla u IMAX kinima.

 

Prikazivanjem 15-minutne najave na posebnim projekcijama u izabranim IMAX kinima, naravno s ograničenim brojem sjedala, trebala je započeti velika promocija nesumnjivo budućeg blockbustera. No, u vremenu kada je teško bilo što zadržati tajnom, a publika ne preza ni od skrivećkog snimanja mobitelom, teaser trailer je u petak osvanuo na Internetu.

 

Poučeni ranijim sličnim događajima, iz studija su hitro reagirali objavivši službeni teaser. Ipak, snimljenog materijala ima dovoljno za podužu promociju pa dio sretne publika koja je u mogućnosti prisustvovati najavljivanom IMAX događaju neće ostati zakinuta. Redatelj Zack Snyder je na svome

 

Twitter profilu objavio kako će se specijalni teaser s (još uvijek) ekskluzivnim kadrovima prikazivati na 15-minutnom događaju, koji će se održati kako je i planirano. U glavnim ulogama Batmana i Spidermana su Ben Affleck i Henry Cavill. Njih prate Amy Adams kao Lois Lane, Laurence Fishburne u ulozi Perryja Whitea, Jeremy Irons kao neizostavni Alfred Pennyworth i Diane Lane kao Martha Kent. Iako ih u traileru nismo vidjeli, u filmu će debitirati i likovi Wonder Woman (Gal Gadot) te Aquaman (Jason Momoa), koje ćemo gledati u DC-ovim samostalnim filmovima 2017. i 2018. godine.

 

'Batman v Superman' u kinima će se prikazivati od 25. marta 2016. godine.



IZVOR