Pocetna » Film


Objavljen trailer za "Dragon Blade"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 627
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-27


Zvijezde "Dragon Bladea", povijesnog akcijskog filma kineske produkcije, predvode Jackie Chan, John Cusack i Adrien Brody


Povijesni akcijski film Dragon Blade je neobičan spoj holivudskog sjaja i kineske spektakularne produkcije. Film je režirao Daniel Lee, koji je za ovaj akcijski spektakl imao na raspolaganju budžet od 65 milijuna dolara što je rekordni budžet u povijesti kineskih filmova.

Glavno iznenađenje filma ne predstavlja glavna uloga koju tumači Jackie Chan, već što je vodeća glumačka postava poprilično internacionalna. Uz Jackieja Chana zvijezde filma su John Cusack i Adrien Brody.

Film se snimao na lokacijama u Kini, a premisa filma je susret rimskih vojnika i kineske civilizacije. Rimski vojnici pod vodstvom Tiberija (Adrien Brody) i Lucija (John Cusack) izgube se u prostranom carstvu Han dinastije što dovodi do susreta s Huo Anom (Jackie Chan), nekoć moćnim vojnim zapovjednikom.

Dragon Blade za sada ima samo dogovorenu distribuciju u Kini i to u IMAX 3D formatu. Premijera filma je najavljena za 19. veljače.


IZVOR