Pocetna » Film


Objavljeni datumi premijera za Terminator trilogiju
  Ocenite članak: 1
pregleda: 573
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-09-06


Ponovno oživljena franšiza nastupit će s prvim nastavkom "Terminator: Genisys" u srpnju 2015., a ostale nastake ćemo gledati 2017., odnosno 2018. godine


Reboot kultne akcijske franšize Terminator, a u kojem nas očekuju tri nova nastavka filma, grabi velikim koracima naprijed. Kako je objavio The Hollywood Reporter, Paramount studio je najavio datume premijere za sva tri filma.

Kako već znamo, prvi nastavak trilogije, pod naslovom Terminator: Genisys, gledat ćemo u kinima iduće ljeto, točnije od 1. srpnja 2015. godine. Ova znanstveno fantastična franšiza lansirala je Arnolda Schwarzeneggera u zvjezdane vode pa bi nova trilogija bila potpuno nezamisliva bez reprize njegove uloge kao prepoznatljivog naslovnog kiborga Terminatora.

Do sada poznate informacije o trilogiji tiču se samo prvog nastavka. Scenarij su pripremili Laeta Kalogridis i Patrick Lussier, a za režiju je zadužen Alan Taylor.
U glavnim ulogama naći ćemo Arnolda Schwarzeneggera, Emiliju Clarke (Sara Connor), Jasona Clarka (John Connor), Jaija Courtneyja (Kyle Reese) i Daya Okeniyija (Danny Dyson). Uz njih u još nepoznatim ulogama glumit će i Matt Smith, Byung-hun Lee i J. K. Simmons.

Što se tiče ostatka trilogije, premijera za Terminator 2 zakazana je za 19. svibnja 2017. godine, dok bi treći nastavak trebali vidjeti 29. lipnja 2018.

Posljednja dva nastavka snimat će se sukcesivno, jedan za drugim, pod uvjetom da Terminator: Genisys postigne željeni uspjeh, no sumnje u takav ishod, ako ih uopće ima, trebale bi biti neosnovane.


IZVOR