Pocetna » Film


Objavljeno prvo veliko ime za glavnu ulogu spin-offa "Živih mrtvaca"




  Ocenite članak: 1
pregleda: 862
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-06


Pod kodnim imenom Cobalt, spin-off "Živih mrtvaca" potpisao je novozelandskog glumca Cliffa Curtisa


Spin off jedne od najgledanijih serija ove godine, serije Živi mrtvaci, ili kako ju autori radije vole zvati prateća serija pod kodnim nazivom Cobalt u procesu je okupljanja glumačke ekipe.

Za sada je poznato da su na vrh audicija stigli Frank Dillane, Alycia Debnam Carey i Cliff Curtis. Time su ovi glumci osigurali svoje mjesto u novoj seriji, koja će od samoga početka imati veliku publiku željnu novih krvoločnih zombija.

Novozelandski glumac Cliff Curtis je po svemu sudeći zauzeo cipele glavne uloge sredovječnog oca Seana Cabrere.

Ovaj glumac maorskog porijekla zasigurno će primiriti kritike koje su pratile izvornu seriju za koju su mnogi fanovi tvrdili kako ima dominantno bjelačku glumačku ekipu. Ovog puta čini se kako su se tvorci odlučili za raznoliku postavu pa će glavnu ulogu Latinoamerikanca odigrati Maorin.
Cliffa Curtisa imali ste prilike gledati u mnogim serijama, primjerice Nestali koja se počela emitirati 2012. godine i filmovima Fontana života, Posljednji Airbender te vogodišnjoj novozelandskoj drami Dark Horse.
Frank Dillane i Alycia Debnam Carey su mladi glumci, koji će vjerojatno preuzeti uloge tinejđera, djecu Nancy Tompkins za čiju ulogu još nije odabrana glumica.

Franka Dillanea ste na velikim ekranima mogli vidjeti kao mladog Toma Riddlea u filmu Harry Potter i princ miješane krvi, a netom je završila produkcija filma In the Heart of the Sea u kojem Dillane glumi uz Chrisa Hemswortha. Alyciji Debnam Carey ove godine izlazi film The Devil's Hand u kojem tumači jednu od glavnih uloga.

Ova, još neimenovana, komplementarna serija Živim mrtvacima odvijat će se u istom svijetu, ali s novim likovima i radnjom koja se odvija na potpuno drugim lokacijama.

Dave Ericson je izabran za showrunnera, a u suradnji s Robertom Kirkmanom pripremio je i pilot epizodu koju će režirati Adam Davidson. Snimanje započinje uskoro, a seriju očekujemo 2015. godine.


IZVOR