Pocetna » Zanimljivosti


Oblik usana otkriva vašu ličnost.
  Ocenite članak: 0
pregleda: 392
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-02-17


Hod i pokreti, ali i oblik usana mogu odati karakter osobe , kao i to koliko ima samopozdanja.

PUNE USNE
Žene koje imaju pune usne, kao Anđelina Džoli i Skarlet Johanson su hrabre i sigurne u sebe. Takođe, vlasnice savršeno punih usana znaju da se dobro zabavljaju. Za ovaj oblik usana ne treba da koristite olovku za usne, već je dovoljan samo sjaj za usne ili karmin u boji usana.
TANKE USNE
Tanke usne su znak mirne i uravnotežene osobe svesne najmanjih detalja. Žene koje imaju usne poput Gvinet Paltrou, Hajdi Klum i Kejt Hadson su intuitivne i osećajne. Ponekad izgledaju kao da su skromne i stidljive.
Za povećavanje volumena usana, koristite neutralnu ružičasto bež olovku ili ruž i namažite preko celih usana.
Zatim nanesite providni sjaj za usne da biste naglasili usne i dali im više volumena.

OBLIK SRCA
Riz Viterspun ima usne oblikovane kao srce ili mašna, a takve usne su posebno zavodljive i senzualne. Nezavisnost i samopouzdanje osobine su koje nose vlasnice takvih usana. Posebno im je izražena potreba za ljubavi i dobrotom. Ovim usnama pristaju nijanse svih boja, od jakih dubokih do nežnih prirodnijih tonova.

ŠIROKE USNE
En Hatavej i Džulija Roberts imaju široke usne koje govore da imaju veliki krug prijatelja s različitim interesima. Kao perfekcionisti, osobe s takvim usnama vrlo su uspešne i talentovane i vole da preuzmu sudbinu u svoje ruke. Usne našminkajte koristeći olovku za usne, a za dan odaberite svetliju nijansu ruža, dok tamniji mat karmin nosite uveče.

USNE SA SPUŠTENIM UGLOVIMA
Žene koje imaju usne s uglovima spuštenima prema dole, kao Natali Portman i Rene Zelveger, tajanstvene su i dobro čuvaju svoju privatnost. Ljudi ih vide kao egzotične i oštroumne osobe, ali one mogu biti vrlo izbirljive i teško im se može udovoljiti. Usnama sa spuštenim uglovima najbolje pristaju prozirne neutralne boje, a za utisak bolje proporcionalnosti usana poigrajte se sa olovkom za usne i ružem.

OKRUGLE USNE
Dru Barimor i Rejčel Bilson imaju male, okrugle usne koje nalikuju na dugme. Pomalo su buntovne i sklone flertu. Ove usne uvek izgledaju napućene i seksi i pristaje im sjaj u boji. Želite li produbiti prirodan oblik usana, nanesite olovku za usne van spoljnih uglova usana.