Pocetna » Film


Odabran Apocalypse




  Ocenite članak: 0
pregleda: 971
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-11-25


Naslovnog negativca u novom X-Men filmu trebao bi glumiti Oscar Isaac


20th Century Fox našao je svog negativca za svojevrsni nastavak filma X-Men: Dani buduće prošlosti, X-Men: Apocalypse. Studio je odabrao Oscara Isaaca, zvijezdu filma U glavi Llewyna Davisa za naslovnog antagonista, vrlo starog mutanta kojeg su smatrali bogom u doba drevnog Egipta.

Radnja Apocalypsa odvija se tijekom 1980-ih i film je opisan kao film katastrofe te se čini kako će moćni negativac predstavljati impresivnog neprijatelja tima X-Mena. Snimanje filma kreće u proljeće sljedeće godine dok se film očekuje 27. svibnja 2016.

O njegovom liku se priča već neko vrijeme te je Tom Hardy bio jedan od kandidata za ulogu no iako je bilo još glumaca u odabiru, Isaac je navodno bio favorit od samog početka te je upravo ono što je redatelj Bryan Singer tražio.

Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy i Nicholas Hoult vraćaju se za Apocalypse dok bi i Hugh Jackman trebao imati bitnu ulogu. Uz to, Singer i scenarist Simon Kinberg namjeravaju naći mlađe verzije drugih poznatih mutanata, prvenstveno Jean Grey i Cyclopsa, o kojima smo nedavno pisali.

Isaac je talentirani glumac kojeg ćemo sljedeće gledati u karakternoj drami A Most Violent Year te ima sporednu ulogu u filmu Star Wars: The Force Awakens koji dolazi 2015. godine. Također glumi i u znanstveno-fantastičnom filmu Ex Machina uz Domhnalla Gleesona.


IZVOR