Pocetna » Film


Odabrani glavni glumci za "Sinister 2"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1264
Dodao/la: Gale
datum: 2014-08-16

Slike iz Odabrani glavni glumci za "Sinister 2"


Nakon što je na minimalnom budžetu od samo 3 milijuna dolara zaradio čak njih 80, bilo je samo pitanje vremena kada će horor film Zla kob redatelja Scotta Derricskona dobiti i svoj nastavak.

Derrickson je za nastavak dobio zeleno svjetlo vrlo brzo nakon prvog filma. Njegov koscenarist prvog dijela C. Robert Cargill i Derrickson napravili su scenarij za nastavak no redateljsku palicu prepustio je Ciaranu Foyu.



Film Zla kob nam je donio priču o piscu krimića (Ethan Hawke), koji se specijalizirao za teme vezane uz stvarne zločine. Bez ideja za novi roman seli s obitelji u mali gradić u kojem se nedavno dogodio stravičan zločin: serijski ubojica ubio je cijelu obitelj, a naš se pisac odlučio useliti upravo u njihovu kuću. Problemi počinju kada počne proučavati njihove kućne filmove.

U nastavku, koji bi se u kinima trebao naći u kolovozu sljedeće godine, glumačku postavu predvodit će Shannyn Sossamon (Legenda o vitezu) u ulozi brižne majke blizanaca (Robert i Dartanian Sloan), koja se nađe u ruralnoj kući označenoj za smrt. Svoju ulogu zabrinutog šerifa iz prvog dijela reprizirat će James Ransone.


IZVOR