Pocetna » Film


Omiljeni X-Men odlazi!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1522
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-03-29


Hugh Jackman će posljedni put uskočiti u kožu hrabrog mutanta u trećem samostalnom filmu o Wolverinu


Hugh Jackman je najavio svoj posljednji oproštaj s Wolverinom. Na svome Instagram profilu Jackman je objavio pomalo misterioznu i iznenađujuću poruku svojim obožavateljima. Uz riječi: "Wolverine... posljednji put" oprostio se s ulogom koja mu je promijenila tijek karijere i odvela ga u same vrhunce holivudske elite.

Poruka uz fotografiju sada već ikoničnih kanđi ubrzo se proširila internetskim portalima, a s njom su se proširile i spekulacije o potencijalnim pojavljivanjima u daljnjim nastavcima X-Men franšize.

Hugh Jackman se u ulozi mutanta Wolverinea prvi put pojavio 2000. godine u filmu X-Men, prvom u nizu uspješnih filmova o junačkoj skupini mutanata. Istu je ulogu reprizirao čak 7 puta, što u nastavcima X-Mena što u samostalnim filmovima s Wolverinom kao središnjim likom (X-Men početak: Wolverine, Wolverine).

Po svemu sudeći Wolverina će Jackman posljednji put odlumiti u već najavljenom trećem i posljednjem nastavku spin offa, neslužbeno nazvanom Wolverine 3. Kino premijera Wolverinea 3 je najavljena za 3. marta 2017. godine.

Pitanje preostaje hoće li se Jackman pojaviti u nastavku X-Men: Apocalypse. Iako su veterani franšize Patrick Stewart i Ian McKellan već obznanili kako nisu dio nastavka, o Jackmanovom sudjelovanju još nije bilo službenih izjava.


IZVOR