Pocetna » Film


Opake face su se vratile!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 868
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-01


Danny Trejo i Danny Glover ponovno kreću u osvetilački pohod u 3. nastavku "Opaka faca" - "Bad Asses on the Bayou"


Akcijska komedija koja vas je nasmijala do suza, Opaka faca s Dannyjem Gloverom i nezamjenjivim Dannyjem Trejom ponovno se vraća u kino dvorane. Treći nastavak komedije pod naslovom Bad Asses on the Bayou dobio je i svoj prvi trailer.

U najavnom video isječku možete vidjeti povratak ostarjelih, ali još uvijek opasnih frajera Franka Vege i Bernieja Popea. Potaknuti novim nevoljama, koje ovog puta uključuju otmicu njihovog prijatelja, Frank i Bernie su prisiljeni uzeti pravdu u svoje ruke.

Njihova smiješna avantura započinje zapravo potpuno bezazleno prilikom odlaska u Louisianu na vjenčanje svoje prijateljice Carmen Gutierrez.

Uz dva Dannyja u filmu u glavnim ulogama sudjeluju i Loni Love te John Amos (Umri muški 2, Kuća lude tetke). Uz njih, u sporednim ulogama su Carol Sutton (Tajni život kućnih pomoćnica, 21 Jump Street), Jimmy Bennett (Siroče, Talac), Sammi Rotibi (Odbjegli Django, Suze boga sunca) te Davi Jay (Kodeks časti, Živi mrtvaci).

Redateljske zasluge idu redatelju koji je uz ovu filmsku franšizu od samog početka. Scenarij za ovaj, kao i za protekla dva nastavka, pripremio je Craig Moss, koji je također po treći put zasjeo i na redateljsku stolicu.

Za sve one raspoložene za laganu akcijsku komediju, film se u američkim kinima očekuje 26. ožujka, dok za eventualnu širu distribuciju još nema objava.


IZVOR