Pocetna » Film


"Orange Is the New Black" bez Jasona Biggsa




  Ocenite članak: 0
pregleda: 891
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-02-22


Jason Biggs se neće vratiti ulozi zaručnika u novoj, trećoj sezoni serije "Orange Is the New Black"


Dok gladno iščekujemo novu sezonu popularne Netflixove komedije Orange Is the New Black, do koje imamo još nekoliko dugih mjeseci, možemo se nahraniti vijestima o glumačkoj ekipi serijala.

Nakon što smo saznali kako ćemo u trećoj sezoni serije gledati neke nove i uzbudljive likove, nažalost saznaje se kako će neki likovi biti izostavljeni iz radnje nove sezone. U siječnju se otkrilo kako će se u kaznionici Litchfield pojaviti novi lik, poimenice Stella Carlin, koju će odglumitit australski model, a sada očigledno i glumica Ruby Rose.



Naime, Jason Biggs, slavni glumac iz Američke pite, koji je u protekle dvije sezone glumio izmučenog i pomalo naivnog zaručnika zatvorenice Piper Chapman neće se pojaviti u novoj sezoni.

Kako je i sam glumac potvrdio, u novoj sezoni nema mjesta razočaranom zaručniku Larryju Bloomu. Fokus serije će se odmaknuti od njihovog zamršenog odnosa te zaručnik neće biti dio radnje sezone. Unatoč tome, Biggs poručuje kako to nije sve te da bi se zaručnik još mogao vratiti kasnije.

Za sve one koji su rado iščekivali Biggsa na malim ekranima, morat će ga potražiti u drugim projektima, a njegov sljedeći uradak bit će komedija "Drive, She Said" koja bi se trebala naći u kinima već ove godine.

Piper i Alex Vause se u trećoj sezoni Orange Is the New Black vraćaju na male ekrane 14. lipnja.


IZVOR