Pocetna » Film


"Osumnjičenima" će 5. sezona biti i posljednja?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1068
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-01-10


I J.J. Abrams vjeruje kako će serija s Jimom Caviezelom u glavnoj ulozi vidjeti svoj kraj nakon 5. sezone


Kriminalistička drama Osumnjičeni vjerojatno će vidjeti svoj kraj s finalom 5. sezone.

Nakon niza nagađanja kako se seriji bliži kraj, postaje gotovo sigurno kako će Osumnjičeni biti otkazani nakon 5. sezone. Čak je i kreator serije Jonah Nolan prošle godine na Comic Conu bio skeptičan u vezi nastavka serije nakon što je najnovija sezona, koja još nije emitirana, u zadnjem trenutku dobila zeleno svjetlo.

Obožavatelji nemaju previše razloga za optimizam s obzirom da je producent serije, J.J. Abrams s uvjerenjem rekao novinarima kako se bliži kraj serije. Unatoč mnogim komplimentima koje je dao seriji 5. sezona koja još uvijek nije emitirana po svoj prilici bit će i posljednja.

"Ja pretpostavljam kako će 5. sezona biti posljednja." - rekao je J.J. Abrams na presici u Kaliforniji.

"Jedino zbog čega me srce boli je to što bi nas očekivale jako dobre priče da se serija nastavlja. Jonah i Greg Plageman su napravili tako izvrstan posao na ovoj seriji. " - nastavio je J.J. Abrams i dodao - "Ipak, teško se žaliti s obzirom koliko godina je serija trajala. Naprosto je čudo uspjeti emitirati seriju i još da se toliko dugo emitira, a na tome bismo trebali biti zahvalni. Ali volim taj show i volio bih da sam mogao vidjeti nastavak."

Peta sezona imat će samo 13 epizoda jer je dobila zeleno svjetlo u zadnji tren s odobrenjem za skraćenu sezonu, a kada će dobiti i datum premijere još uvijek nije poznato.


IZVOR