Pocetna » Film


Osvetnike necu raditi bez Roberta Downeya!!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1288
Dodao/la: Orion
datum: 2013-06-06


Puno se pisalo o pregovorima oko ugovora između Roberta Downey Jr.-a i Disney/Marvel studija. Neki su nagađali kako će RDJ zauvijek prestati biti Iron Man, dok su drugi pretpostavljali kako će se pojaviti u nastavku Osvetnika, ali ne i u samostalnim Iron Man filmovima.


No Joss Whedon, redatelj Osvetnika, dao je Disneyu još jedan razlog da postignu dogovor sa Downeyem. Naime, Whedon je izjavio kako nema namjeru raditi Osvetnike 2 ukoliko u njima neće glumiti i Robert Downey Jr. Kada su ga pitali koliko je Downey bitan za nastavak Osvetnika, rekao je: "On je Iron Man. On je Iron Man kao što je Sean Connery bio James Bond. Nemam namjeru raditi Osvetnike 2 bez njega."


Whedon je ključna stavka ne samo Disneyeve filmske strategije već i ključni dio njihovih televizijskih planova sa Agents of S.H.I.E.L.D. Ako Whedon ne želi raditi Osvetnike bez Downeya, poprilično je jasno kako će se Disney morati potruditi da on onda i ostane dio ekipe, a Whedon je dosta siguran da će se to dogoditi.

"Ovdje se ne radi niti o mojim, ni Marvelovim, ni njegovim interesima.", rekao je Whedon i nastavio: "Mislim da će sve biti u redu iako znam da je ovo Hollywood i da je sve moguće pa moraš biti spreman na neočekivano. No uistinu mi je bilo super raditi s Robertom i svi znaju kako je utjelovio Iron Mana bolje no što bi itko drugi."

Ukoliko sve bude u redu, Osvetnici 2 se očekuju u kinima u svibnju 2015. godine


IZVOR


0   Spam
Orion   (2013-06-21 1:44 PM) [Sadrzaj]
potpisao je Robert za 2 dio :D

+1   Spam
Avenger   (2013-06-06 9:08 PM) [Sadrzaj]
Pa i treba Da bude u filmu, savrseno se uklapa :)