Pocetna » Film


Otkazana serija Daredevil.
  Ocenite članak: 1
pregleda: 867
Dodao/la: DzonDon
datum: 2018-11-30


Netflixov Daredevil otkazan je nakon tri sezone

Nakon tri sezone ta je serija otkazana i neće dobiti nove epizode na Netflixu. Do daljnjega ostaje nejasno znači li to potpuni kraj za seriju ili će ista jednoga dana nastaviti svoj životni ciklus na Disney+ usluzi. Isto tako nije isključeno ni to da Daredevil iz formata serije ponovno preseli u svijet filma.

Ova vijest posebno je pogodila fanove jer je Daredevil bio uvjerljivo najbolja serija iz Netflixovog kvarteta Marvelovih junaka. Upravo je uspjehom prve sezone iz 2015. godine postavljen teren za Jessicu Jones i ostale likove Defenders grupe. Druga sezona Daredevila možda nije bila na razini prve (diskutabilno!), ali treća koja se vratila ove jeseni pokupila je iznimno dobre kritike.


IZVOR


+1   Spam
Fannn   (2018-12-01 1:56 AM) [Sadrzaj]
Činjenica da je Disney nas dragi veoma pohlepan, povukli su dozvolu na likove od Netflixa, time je i Netflix morao prestati snimati praktično sve jednu seriju koju su imali sa Marvelom(jer Disney je vlasnik Marvela  %) ). Veca šteta ne moze biti s obzirom da su imali perfektne glumce. Ako Disney+ ili Hulu ne pokupe ovo razočaraću se u život, svega mi.

+1   Spam
zajackod   (2018-11-30 5:45 PM) [Sadrzaj]
Steta ... !!!