Pocetna » Film


Otkriven lik Michaela Fassbendera u "Assassin's Creedu"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 841
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-08-30


U "Assassin's Creedu" Michael Fassbender će igrati sasvim novog lika smještenog u poznati svijet iz računalne igre


Prva službena fotografija glavnog lika iz Assassin's Creeda, kojeg glumi Michael Fassbender, izašla je uz ponešto novih informacija o filmu.

Kako snimanje filma ubrzo započinje, i to početkom rujna, publika je dobila prvi pogled na dugo iščekivani film. Fotografiju koju je objavio Yahoo možete vidjeti niže, a prikazuje glavnog lika filma imena Callum Lynch.

Unatoč nagađanjima kako će Michael Fassbender uskočiti u ulogu Desmonda Milesa, dobro poznatog junaka ove igre, to se neće dogoditi. Ekranizacija će krenuti svojim putem pa će u središte postaviti potpuno novog lika.Osim njega film će imati još novih likova koji će ispuniti filmska platna, a kako poručuju iz Ubisofta film neće biti ekranizacija nijedne poznate priče iz igre već će imati sasvim novu, za sada nepoznatu radnju. Ipak, izjavili su kako je film smješten u već uspostavljeni svijet "Assassin's Creeda" i neće biti odvojen od njega, a na radost fanova igre događaji koji će se odvijati u filmu odrazit će se kroz čitavi poznati svijet.

Što se tiče Calluma Lyncha, on će otkriti kako je potomak tajnog društva, te će kroz genetičko sjećanje proživjeti avanture svoga pretka Aguilara iz 15. stoljeća. Naučena znanja i vještine upotrijebit će protiv opresivnih Vitezova Templara u svojoj sadašnjosti.

U glavnim ulogama filma su Ariane Labeg, Marion Cotillard, Michael Fassbender i Kenneth Williams.

Justin Kurzel režirat će "Assassin's Creed" prema scenariju Billa Collagea, Adama Coopera i Michaela Lessliea. Snimanje započinje u rujnu na lokacijama u Malti, Londonu i Španjolskoj. "Assassin's Creed" ćemo napokon gledati u kinima 21. decembra 2016. godine.


IZVOR