Pocetna » Zanimljivosti


Otkrivena radnja nastavka "Čudesnih zveri"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 960
Dodao/la: Nutella92
datum: 2017-07-10


Glavnu glumačku ekipu iz prošlogodišnjeg hita koji je zaradio fantastičnih 814 miliona dolara širom sveta ćemo gledati i u nastavku, uz nove likove koji još uvek nisu poznati javnosti, navode iz studija Warner Bros. Osim te informacije objavljeno je da će se Albus Dumbledore (Jude Law) udružiti s bivšim studentom Newtom Scamanderom (Eddie Redmayne) kako bi se zajedno suprotstavili Gellertu Grindelwaldu (Johnny Depp).

Radnja filma će biti smeštena na više lokacija, od New Yorka do Londona i Pariza što će 'doneti mnoga iznenađenja koja će oduševiti fanove knjiga i filmskog serijala'. Autorka knjiga J.K. Rowling je napisala scenario za film koji će biti smešten u 1927. godinu, nekoliko meseci nakon što je Scamander ulovio Grindelwalda. U nastavku se tako očekuje njegov beg i nakon toga okupljanje još više sledbenika, a možda jedini koji će moći da ga zaustavi jeste njegov nekadašnji prijatelj Albus Dumbledore. Ali, Dumbledore će ipak trebati malu pomoć i to od čarobnjaka koji ga je već jednom zaustavio, a to je njegov bivši učenik Newt Scamander.

U ostalim ulogama su Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Claudia Kim, William Nadylam, Ingvar Sigurdsson, Ólafur Darri Ólafsson i Kevin Guthrie.

Čudesne zveri je bio najveći prošlogodišnji hit Warnera Bros.-a i potvrdio je da je Harry Potter franšiza nepresušni izvor zarade. Nastavak je planiran za 16. novembar 2018. godine.



IZVOR