Pocetna » Film


Otkriveni detalji nove "Nemoguće misije".




  Ocenite članak: 1
pregleda: 579
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-02-21


Nemoguća misija 6 uključivat će neka poznata lica i pružiti novi pogled na Ethana Hunta kojeg glumi Tom Cruise, otkriva scenarist i režiser filma Christopher McQuarrie.

"Bit će dosta drugačiji Ethan Hunt, to vam mogu obećati.", rekao je McQuarrie u nedavnom intervjuu, usput otkrivajući kako će snimanje filma krenuti početkom travnja ove godine u Parizu, Redatelj je dao nagovjestiti kako će se vratiti neki likovi iz prijašnjih filmova, uključujući "ljude koje ne biste očekivali da se vrate".

Ono što za sada znamo jest da će se osim Toma Cruisea u novom nastavku ponovno pojaviti Rebecca Ferguson , koja ćereprizirati svoju ulogu Ilse iz petog filma Nemoguća misija: Odmetnuti.

Šesta Nemoguća misija dublje će istražiti lik Ethana Hunta, ono što prvih pet filmova nije napravilo. McQuarrie je rekao: "Jedan od filmova (Nemoguća misija 3) se na neki način bavila njegovim privatnim životom, ostali filmovi su o ljudima koji nagađaju što se zaista događa u njegovoj glavi. U ovom filmu želim znati tko je zapravo Ethan, želim emocionalno putovanje tog lika i Tom je prihvatio tu ideju."

Početak produkcije filma odgođen je nakon što tom Cruise nije želio prihvatiti financijske uvjete novog ugovora. Tek kad je Paramount pristao na njegove uvjete uspjeli su krenuti sa pripremom filma, koji je još uvijek u planu za srpanj 2018. godine.


IZVOR


0   Spam
FUBAR   (2017-02-22 1:26 AM) [Sadrzaj]
Svaki deo mi je dobra Akcija za sebe ... samo pretvorili su film u fransizu kao npr. "Dzems Bond" ili "Fast & Furious" - msm to meni licno i nije tako lose samo da ostanu svoji i da ne odstupaju od osnovne price i Akcije ...  B)