Pocetna » Film


Otkriveni planovi za nastavak 'Godzille'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 702
Dodao/la: Gale
datum: 2014-08-16

Slike iz Otkriveni planovi za nastavak 'Godzille'


Legendarno čudovište znanstvenofantastičnog akcijskog filma, Godzilla, pokorio je kino publiku u jednom gigantskom koraku.

Ovo suvremeno prepričavanje priče o postanku čudovišta Gojiri izvorno je japanska kreacija, a u svojoj dugoj povijesti okupila je veliki broj obožavatelja, neovisno je li riječ o televizijskoj seriji ili filmskom spektaklu.



Od svibnja ove godine, kada se Godzilla uz veliku pompu premijerno počela prikazivati u svjetskim kinima, svojim stvaraocima je priskrbila visoku zaradu. Sa zaradom tijekom premijernog vikenda od 93 milijuna dolara i ukupnom svjetskom zaradom koja je studiju donijela više od 500 milijuna dolara, ne čudi činjenica što su se jako brzo odlučili na nastavak filma.

Redatelj Gareth Edwards postao je miljenik zaluđenih obožavatelja, priskrbivši si redateljsku stolicu na još jednom blockbusteru u nastajanju, Ratovima zvijezda.
Osim naslovnog čudovišta u sljedećem filmu će se pojaviti još nekoliko kultnih nemani poznatih obožavateljima franšize, stoga željno iščekujemo filmsko utjelovljenje Mothre, Rodana i Ghidoraha.

Kako je najavljeno, drugi nastavak Godzille režirat će isti redatelj, Gareth Edwards. Zbog velikog obujma projekta, a nesumnjivo i zbog redateljskih obveza Edwardsa na neimenovanom nastavku Ratova zvijezda, datum izlaska filma je postavljen poprilično daleko. Premijerni dan nastavka Godzille najavljen je za 8. svibnja 2018. godine.


IZVOR