Pocetna » Zanimljivosti


Ouijageist je zla mešavina Poltergeist-a i The Conjuring-a




  Ocenite članak: 0
pregleda: 583
Dodao/la: Casper
datum: 2020-04-29


Ouijageist preti da pojede vašu dušu u prvom traileru za ovaj horor triler koji se nedavno pojavio. Film je zlobna mešavina omilјenih horora, koja svoju inspiraciju izvlači iz klasike iz 80-ih godina Poltergeist-a i Witch Board, dok odaje počast nedavnim hitovima poput Ouija i The Conjuring.

Poster prikazuje Ouijageist u njenom zastrašujućem 6-rukom užasu, pokušavajući da uništi vaš vikend njegovim zlim putevima. Imamo prvi trejler za vas da pogledate, što bi moglo da bude previše zastrašujuće za one koji nisu izašli napolje poslednjih nekoliko nedelјa. Upozoreni ste!

Ovog aprila čuvajte se Ouijageist-a. On će pojesti vašu dušu. I bilo koju druga dušu koja joj slučajno stane na put. Reditelј John R.Walker radi na scenariju koji su napisali Darrell Buxton i Steve Hardy. Ouijageist je dostupan na digitalnim platformama i DVD-u 14. aprila od strane Wild Eye Releasing. I trebalo bi da zasiti svaku dušu koja traži nekoliko novih strahova u ovom jalovom filmskom pejzažu sa kojim se trenutno suočavamo.

Lois Wilkinson i Lesley Scoble predvode ansambl glumačke postave u Ouijageist-u. Nјima se pridružuju Roger Shepherd, Gabriella Calderone, Nathan Head i Kristofer Dayne koji igraju u ovom zastrašujućem novom natprirodnom prepadanju u tradiciji The Conjuring-a.

Nakon iznajmlјivanja novog stana, samohrana majka pronalazi drvenu kutiju sa tablom koja doziva duhove grupe zlih entiteta koja progone nju i njenu porodicu. Lokalni sveštenik se prijavio da bi joj pomogao da ove duše zauvek odmore.

Reditelј John R.Walker bio je i u vestima u poslednje vreme. Takođe i glumac, filmaš je odlučio da napravi kontroverzni novi triler pod nazivom 5G Zombies, koji razmatra teoriju zavere da su 5G mreže odgovorne za probleme sa kojima se danas suočavamo u svetu i za pretvaranje lјudi u zombije. Pre samo nedelju dana debitovao je trejler 5G Zombies. Tako da je John R. Walker jedan od retkih filmskih stvaralaca koji trenutno prikazuju svoje nove radove.

Blood Bride i Demons from Hell su još od jednih nedavnih izdanja reditelјa John R. Walker-a, i kao što vidite, on zaista pronalazi njegovu nišu u Drive-In filmskoj hrani, što je dobro jer su Drive-In bioskopske dvorane jedina mesta koja su trenutno otvorena. On takođe radi na još jednom epskom B filmu pod nazivom The Great British Massacre koji IMDB vodi kao trenutno se snima.

Možete da pogledate novi zli trailer, poster i fotografije za Ouijageist. Trenutno savršeno odgovara svima onima kojima nedostaju novi horor filmovi, mada nećemo da se trudimo i pretvaramo kao da je u rangu sa bilo kojim od gore navedenih naslova u naslovu. Ovo je dno dna. Ali mi i volimo takve stvari.



IZVOR