Pocetna » Ljubav i Sex


Ovako muškarci zamišljaju žensku masturbaciju




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1229
Dodao/la: Impi
datum: 2012-02-11


Muškarci vole da zamišljaju žene kako masturbiraju, a to se uglavnom svodi na scene koje su videli u pornićima. Kada bi mogli krišom da ih stvarno vide, sve o čemu sanjaju bilo bi srušeno istog trena. Evo kako momci zamišljaju žensku masturbaciju.


U vaginu guraju sve i svašta - "Jednom me je dečko pitao koristim li dok masturbiram statuicu Ajfelovog tornja koji držim na polici s knjigama? U tom trenutku sam se začudila i upitala ga da li je normalan. Objasnio mi je da bi on, da je žensko, konstantno razne predmete gurao u vaginu", ispričala je čitateljka portala TheFrisky.com i dodala da je jedino o čemu je u tom trenutku razmišljala bilo kakvu bi infekciju mogla da "zakači" da zaista koristi taj predmet prilikom masturbacije. Žene uglavnom koriste prste ili jako čist vibrator.

 

Uvek masturbiraju gole ili u seksi donjem vešu - Muškarci vole kada su žene gole, ali to ne znači da se one skidaju same za sebe. Tokom masturbacije neke možda i gledaju svoje telo, ali sigurno ne izvode striptiz. One to rade najčešće u pidžami pre spavanja, kako bi bolje i lakše zaspale, ili rano ujutru kako bi što brže ustale.

 

Žene uzbuđuje sam pogled na penis - Dok zamišljaju neku erotsku scenu koja ih uzbuđuje žene najčešće razmišljaju o vlasniku penisa, a ne o samom penisu. Romantična, erotska scena između muškarca i žene je ono što svaku devojku podstakne na masturbaciju.

 

Žene masturbiraju u društvu prijateljica - Ovo je najapsurdnija predrasuda, stvorena u muškom umu na osnovu muškog iskustva. Žene nikada ne masturbiraju u društvu. To je intimna stvar koju rade dok su same ili pred partnerom kako bi "začinile" seksualni život.

 

Žene maze svoje grudi dok masturbiraju - Možda i ima nekih devojaka koje maze svoje grudi dok se dodiruju dole, ali to je rijetkost. Kada masturbiraju žene uglavnom samo gledaju kako što pre da "obave posao".

 

Žene imaju potrebu da svaki dan masturbiraju - Seksualna želja kod žena dolazi i odlazi u fazama. Ponekad se samozadovoljavaju više puta dnevno, a ponekad uđu u razdoblje kada nedeljama nemaju nikakve potrebe za seksualnim zadovoljavanjem. Uzbuđenost kod žena takođe zavisi i od njihovih hormonima i ovulacije.

 

Dok masturbiraju žene gledaju fotografije seksi muškaraca ili žena - Kod žena je u većini slučajeva sve u glavi! Retke su one koje tokom masturbacije gledaju pornić ili listaju časopis.

 

Žene vole da se gledaju u ogledalo dok masturbiraju - Iako muškarce neverovatno uzbuđuje prizor da žena masturbira na prozoru ispod kojeg oni upravo prolaze, to u stvarnosti nije tako. Retke žene uzbuđuje činjenica da ih neki stranac gleda dok se diraju. Takođe, retke su one koje vole da se gledaju u ogledalo dok dolaze do vrhunca.

 

Žene uvek guraju prste u vaginu - Neke devojke to čine, a neke koriste vibratore. Ali, najčešće žene tokom masturbacije samo trljaju klitoris i pritom ništa ne stavljaju u vaginu. Osim toga, većina devojaka ima duge i oštre nokte, pa razmišljaju i o tome da se ne povrede.

 

Žene smatraju da je jako uzbuđujuće masturbirati ispod tuša - Muškarci misle da žene vole da masturbiraju pod tušem, jer oni to tamo najčešće rade. Međutim, ženama baš i nije najudobnije da se samozadovoljavaju stojeći i to radije rade udobno zavaljene u krevet.