Pocetna » Zanimljivosti


Ovnovi ne znaju za predigru, Bik uvijek spreman za seks




  Ocenite članak: 0
pregleda: 766
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-04-18


Ako vi volite duge predigre, a partner bi uvijek direktno u akciju, teško da ćete uspjeti da uskladite potrebe.

Ovan

Pripadnici ovog znaka zrače nevjerovatnom seksualnošću, impulsivni su i puni energije. Dopadaju im se "varijante za jednu noć" ili divlji seks na brzaka u nekom skrivenom uglu, čak i tamo gdje postoji opasnost da će biti otkriveni. Što su napetiji i opterećeniji problemima, strastveniji su u krevetu. Ovnovi ne znaju za predigru, umiju da budu veoma grubi kada su u ljubavnom zanosu. Ako niste spremni za takav odnos, klonite ih se dok u mlađim godinama, jer su tada u punoj snazi. U zrelim godinama postaju umorni, seksualni nagon im je slabiji, ali tada su više koncentrisani na fizičku nego emotivnu stranu odnosa.

Bik

Ovo je najsenzibilniji znak u Zodijaku, pun erotskih želja i uvijek spreman za seks. Bikovi su veoma stidljivi, ali ostavljaju utisak smirenih osoba, sigurnih u sebe. Zbog povučenosti, u mladim godinama uglavnom su usmjereni na proučavanje tijela partnera i njegove reakcije, a tek poslije tridesete dolazi do izražaja njihov urođeni seksualni potencijal i počinju na pravi način da uživaju u vođenju ljubavi. Osvojiće vas prijateljskim pristupom, zavodničkim pogledom i nježno će vas odvući u krevet. Imaju nevjerovatnu moć zapažanja, izoštrena su im čula mirisa, ukusa i dodira, ali uprkos suptilnom pristupu prvenstveno misle na sebe.

Blizanci

Ne drži ih mjesto, stalno lutaju i teško ostvaruju stabilnu vezu. Stav prema seksu kod Blizanaca se mijenja tek u srednjim godinama, kada postaju zreli i vrlo posvećeni ljubavnici. Veoma su maštoviti, osjetljivi i uvijek im je stalo da do detalja otkriju u čemu uživa njihov partner, ali će mu obavezno staviti do znanja i šta oni vole. Blizanci su u stalnom strahu da će biti odbijeni, pa izokola predlažu eksperimentisanje u seksu, a u slučaju da partner ne pristane na to, pokušaće da ga ubijede da je riječ o nesporazumu. Vječiti su adolescenti, pa će se i u četrdesetoj ponašati kao da su u prvoj mladosti. Vrcavog su uma i partneru stalno priređuju iznenađenja.

Rak

Romantični, maštoviti i strastveni, Rakovi se bez ostatka predaju voljenoj osobi. Poslije erotske igre ostaju pripijeni uz partnera, jer im je veoma bitno da poslije ljubavnog čina osjete bliskost i sigurnost, što im često više znači od samog seksa. Pripadnicima ovog znaka potrebno je mnogo vremena da izađu iz svoje ljušture i krenu u osvajanje osobe koja im se dopada, a to čine tek kada su sasvim sigurni u uspjeh. Potreban im je stalan partner kojem će pružiti potpuno zadovoljstvo i erotsko uživanje. Rakovi nešto kasnije seksualno sazrijevaju, ali kad jednom osjete čari seksa postaju pravi zavisnici i teško podnose seksualnu apstinenciju.

Lav

Dostojanstveni su, puni samopouzdanja, imaju kraljevske manire, a cilj im je da potpuno potčine partnera. Galantni su i daju sve od sebe, ali isto to očekuju i od partnera. Pripadnici ovog znaka od voljene osobe očekuju da se divi njihovom seksualnom umijeću: ukoliko pohvale izostanu, postaju uvrijeđeni i hladni. Zavodljivi su i elegantni, vole da privlače pažnju svojom pojavom i godi im kad osoba pored njih izgleda atraktivno. Spremni su na razne ludosti, bez obzira na to koliko imaju godina - ukoliko će im egzibicija donijeti vreli ples pod pokrivačem. Čitavog života jednako su posvećeni seksu i ugađanju partneru.

Djevica

Niko kao oprezne i promišljene Djevice ne umije da sakrije emocije i strast, ali kada ih konačno pokaže, dolazi do prave vulkanske erupcije. Vole seks i uživaju u njemu, ponekad iznenade partnera, koji se do tada mogao zakleti u njihovu smjernost. Djevice ne vole grubost, nestrpljivost i površnost. Uvijek su rade da ugode partneru, bez obzira na to da li je spreman da prihvati njihove znake pažnje. Kad vole, postaju najposvećenije na svijetu. Za pripadnike ovog znaka ne postoje pravila - u seksu su dobri uvijek ili nikad; sve zavisi od toga da li su pronašli partnera koji im u svemu odgovara.

Vaga

Prefinjeni pripadnici ovog znaka seks povezuju isključivo sa emocijama i u intimnim momentima predaju se partneru svim svojim bićem. Svojim suptilnim, maštovitim pristupom čine čuda; nemojte se iznenaditi ako vas uzbude do krajnjih granica šapćući vam na uvo male bezobrazluke. Ne vole usiljene i stereotipne veze, žude za slobodnom ljubavlju, ali nemaju ništa protiv da i partner razmišlja na takav način. Vage s godinama postanu pomalo lijene, pa ih je već nakon 35. teže "odvući" u postelju. Iskoristite u tom slučaju afrodizijak koji uvijek pali - uputite im kompliment jer su veoma slabe na laskanje.

Škorpija

Izazovni, seksepilni, ali nipošto napadni, pripadnici ovog znaka vole otvoreno da pričaju o seksu, da opisuju šta ih uzbuđuje, a šta odbija. Tijelo održavaju u vrhunskoj kondiciji, veoma im je važan izgled, a stalo im je do toga da i njihov partner bude privlačan. Veoma su posesivni i partneru će bez ustručavanja staviti do znanja da očekuju potpunu lojalnost. Imaju vatru u srcu i strast u krvi, magnetski su privlačni, njihov moto je - sad ili nikad. Vole da eksperimentišu, za njih nema tabua. Rano upoznaju čari seksa, aktivni su u krevetu čak i u poznim godinama, vođenje ljubavi za njih je - sam život.

Strijelac

Neodoljivim šarmom, urođenim oprtimizmom i iskrenošu, Strijelci osvajaju sve oko sebe. Rado se prepuštaju čarima erosa, fantastični su ljubavnici, vatreni, veoma maštoviti i skloni eksperimentima u krevetu, koje, međutim, nikada neće sami predložiti. Veliki su idealisti i u vječnoj su potrazi za savršenom vezom zbog čega često mijenjaju partnere, uvjereni da je svaki sljedeći - onaj pravi. Do tridesete godine za pripadnike ovog znaka sve predstavlja izazov, pa se na njihovu vjernost ne može računati. Preljubu smatraju "malim bjekstvom od svakodnevice", ali u starijem dobu postaju mnogo privrženiji partneru.

Jarac

Ne vole da otkrivaju osjećanja i strogo kontrolišu svoje ponašanje. Međutim, iza te krute spoljašnosti kriju se vatreni temperament i velika izdržljivost. Još u mladosti dolazi do izražaja njihova zavisnost od seksa, koja se sa godinama ponekad gubi na račun ambicija, posla, braka i drugih obaveza. Ipak, seks je, uz uspjeh, za većinu Jarčeva najvažnija stvar u životu. Ne smijete nikada kritikovati način na koji vode ljubav jer to nikada ne opraštaju. Nedostatak mašte nadoknađuju posvećenošću partneru, mada umiju da budu i sebični. Ni u poznijim godinama ne gube interesovanje za seks.

Vodolija

Slobodoumne, neuhvatljive i ekscentrične Vodolije iznenađuju okolinu svojim ponašanjem i stavovima, a u krevetu su takođe nepredvidive i sklone egzibicijama. Pripadnici ovog znaka veoma su duhovni, ali i te kako vode računa o tjelesnim potrebama. Za njih je sve uzbudljivo i nesvakidašnje, u seksu im je najbitnija predigra, mada se spremno upuštaju u sve vrste seksi-igrica. Maksimalno uživaju dok vode ljubav, ali ponekad u tome preteraju, pa potpuno zanemare partnera. Za njih, kada je seks u pitanju, ne postoje dobri i loši periodi u životu, jednako su uspješni ljubavnici u mlađem, kao i u zrelom dobu.

Ribe

Žive za ljubav i umiju da cijene ono što im pruža voljena osoba. Vrlo rano postaju zavisnici od čulnih užitaka. Kada vole, pripadnici ovog znaka pružaju partneru potpuno zadovoljstvo, a pri tom i sami beskrajno uživaju u ljubavi. Kada je seks u pitanju, za Ribe je to neodvojivi dio emotivne veze i zato se predaju bez ostatka. Veoma su vješti ljubavnici i nepogrešivo otkrivaju šta najviše uzbuđuje voljenu osobu, a spremne su na sve moguće eksperimente kako bi udovoljile obožavanom biću. To čine u mladosti, ali i poodmaklom dobu. Ipak, povedite računa - Ribe su veoma emotivne i ne smijete da ih povrijedite jer se u tom slučaju okreću drugom partneru.


IZVOR