Pocetna » Film


Paul W.S. Anderson sprema scenarij za novi "Resident Evil"




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1136
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-20

Slike iz Paul W.S. Anderson sprema scenarij za novi "Resident Evil" Slike iz Paul W.S. Anderson sprema scenarij za novi "Resident Evil" Slike iz Paul W.S. Anderson sprema scenarij za novi "Resident Evil"


U intervjuu s Paul W.S. Andersonom Collider je saznao novosti o snimanju "Resident Evila". Paul W.S. Anderson je upravo u procesu pisanja scenarija za šesti nastavak blockbuster franšize Resident Evil, a film se trenutačno nalazi pod radnim nazivom The Final Chapter. Sudeći po naslovu, ali i riječima samog redatelja, ovaj nastavak će biti posljednja inkarnacija Mille Jovovich kao junakinje Alice.



Izvorni film Resident Evil iz 2002. godine je neočekivano postao hitom, a svoj nastanak duguje istoimenoj video igrici. Film je ujedno i jedna od najuspješnijih ekranizacija računalnih igara. Prvi nastavak je u svjetskim razmjerima dosegao zaradu od 102 milijuna dolara, a sljedeći su nastavci rasli po zaradi - od 129 milijuna za Resident Evil: Apokalipsa (2004.), 147 milijuna Resident Evil: Istrebljenje (2007.), te do visokih 296 milijuna za četvrti nastavak Resident Evil: Drugi svijet iz 2010. godine.



S posljednjim nastavkom Osveta (2012.)se osjetio manji pad u zaradi, ali vjerujemo da će žarko očekivani zaključak dugotrajne priče to ispraviti.



Iako još ne otkriva zaplet radnje, ni datume početka snimanja i produkcije, Paul W.S. Anderson je objavio da već sada razmišlja o lansiranju filma u 3D izdanju. Kako ima iskustva sa snimanjem u 3D tehnikama, već u samom procesu pisanja uzima u obzir 3D tehniku, kao što za osmišljavanje akcijskih scena i lokacija uvijek ima na umu izgled na 3D platnu.


IZVOR