Pocetna » Film


Penélope Cruz u novom Zoolanderu
  Ocenite članak: 0
pregleda: 265
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-11-23


Nastavak komedije o praznoglavom manekenu kojeg glumi Ben Stiller mogao bi uskoro početi s produkcijom


Prošlo je 13 godina od kad se Ben Stiller našao u ulozi Zoolandera no čini se kako će se to uskoro promijeniti jer je nastavak, koji će opet režirati Stiller, navodno u planu.

Iako još nema službenih informacija hoće li se Will Ferrell i Owen Wilson vratiti u svoje uloge zlobnog dizajnera i praznoglavog supermodela, ono što jest sigurno je da će se Benu Stilleru u drugom dijelu pridružiti Penélope Cruz. Stiller još nije otkrio koja će biti njena uloga no možemo pretpostaviti kako se radi o ulozi supermodela.

Nastavak komedije iz 2001. u nastanku je već godinama. Scenarij za nastavak napravio je Justin Theroux uz Stillerovu pomoć, koji je prije nekoliko godina premisu drugog dijela sažeo: "Deset je godina kasnije i većina se događa u Europi. Ne želim otkriti previše no više-manje se radi o Dereku i Hanselu deset godina kasnije. Iako je posljednji film imao sretan završetak dosta se toga dogodilo u međuvremenu. Njihovi su se životi promijenili i oni više nisu toliko bitni. To je za njih novi svijet. Will Ferrell je uključen u scenarij i rekao je kako je zainteresiran za nastavak. Mugatu je sastavni dio priče o Zoolanderu i to bitan dio."


IZVOR