Pocetna » Ljubav i Sex


Pet rečenica koje svaka žena želi da čuje (i pet koje će je razbesneti)
  Ocenite članak: 0
pregleda: 618
Dodao/la: Asuris
datum: 2011-12-20


Muškarci često znaju da kažu da su žene komplikovane i često ne razumeju njihove potrebe i želje. I kada se trude, njihove rečenice nekada samo razbesne i iznerviraju žene. Donosimo vam pet rečenica kojima muškarci svaku ženu mogu oboriti s nogu. U nastavku je pet rečenica koje će ih naterati da pobegnu glavom bez obzira. Ovo su samo predlozi, a vi možete da date svoje.

Stvari koje žene žele da čuju


1. Predivno izgledaš

Ovom jednostavnom i kratkom rečenicom ženi ćete pokazati da primećujete i cenite trud koji je uložila da bi se spremila za izlazak s vama. Nema veze da li na sebi ima minić, haljinu ili obične farmerke. Kada dajete komplimente za izled ne morate ići do detalja, dovoljno je da joj date do znanja da ste primetili da lepo izgleda.


2. Kako si provela dan?

Ovo će se na prvi pogled učiniti kao neobavezno ćaskanje, ali ovim "nevinim" pitanjem joj jasno dajete do znanja da vas zanima njen život. Pobrinite se da stvarno poslušate i čujete njen odgovor, zapamtite sitne detalje (poput svađe s koleginicom ili sl.) i sledeći put je pitajte o tome. Biće oduševljena koliko ste pažljivi.


3. Volim da provodim vreme s tobom

Ovo je verovatno najbolje što možete da kažete na samom početku veze, dok se još uvek upoznajete. Posle ovakve izjave žena će se opuštenije osećati u vašem društvu. Osim toga, verovatno će i ona vama reći kako se oseća u vašoj blizini, pa ćete znati na čemu ste.


4. Šta misliš o…?

Muškarci inače vole detaljno da objasne što misle o određenoj temi, ali ponekad je jako važno i partnerku pitati za mišljenje o temi, događaju ili problemu. Tako da, ukoliko je pitate za mišljenje i sa zanimanjem saslušate, biće vrlo polaskana. Preporučljivo je izbegavati određene teme koje bi, pogotovo na početku veze, mogle izazvati nepotrebne sukobe i rasprave.


5. Voleo bih ponovo da te vidim

Ovo je odličan način da završite uspešan sastanak. Osim toga, ovim joj pokazujete da se s njom viđate jer vam se zaista sviđa baš takva kakva je. Ovom rečenicom ćete izbeći nelagodno čekanje pored telefona, što će biti veliko olakšanje.


Stvari koje žene ne žele da čuju


1. Imaš sjajno telo. Vežbaš li možda?

Ovakvu rečenicu joj nikada nemojte uputiti jer ovakav način primećivanja njenog sjajnog izgleda je previše objektivan. Biće joj neprijatno. Izbegnite i isticanje bilo kog dela njenog tela jer ćete tako dati sliku plitke i površne osobe.


2. Da, znam sve o tome!

Žene vole inteligentne, informisane i načitane muškarce, ali isto tako cene skromnost. Retko koga će privući hvalisanje, a uloga pametnjakovića, verujte, uopšte nije seksi. Ukoliko je htela da sazna baš sve informacije, mogla je veče provesti i čitajući enciklopedije ili surfujući po netu.


3. Baš sam sebi kupio novi, skupi...

Ovakav otvoreni pokušaj impresioniranja imaće potpuno suprotan efekat – nećete joj biti zanimljivi i fascinantni, već površni i plitki. Tokom prvih sastanaka suzdržite se od iznošenja informacija o visini svoje plate, funkciji na poslu i stvarima koje ste kupili sebi.

4. Želiš li nakon večere da svratiš kod mene?

Tom prvih sastanaka nije baš preporučljivo odmah je pozvati u svoj stan. Naime, čim čuje to pitanje, većina žena pomisli da ih pokušavate samo odvući u krevet. Tek u trenutku kada ona bude izrazila želju da dođe kod vas, možete je pozvati bez straha da će poziv biti pogrešno protumačen.


5. Nazvaću te

U redu, to je ono što ona želi da čuje, ali problem je što isto kažu mnogi muškarci koji nikada ne nazovu. Tako, ukoliko je želite nazvati i ponovo videti, recite joj to odmah. Ako ne, jednostavno joj se zahvalite na lepom izlasku i poželite laku noć.