Pocetna » Zanimljivosti


Pet tipova žena koje druge žene ne podnose
  Ocenite članak: 0
pregleda: 384
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-04-04


Teorija o tome kako su žene suparnice jedna drugoj, odavno je opovrgnuta. Ipak, postoji nekoliko tipova žena koje druge dame ne podnose, pogotovo ne u blizini svog muškarca

Žena je ženi vuk. Međutim, ova teorija te delimično tačna jer je više puta dokazano da duboka i iskrena ženska prijateljstva postoje. Međutim, jaz među pripadnicama ženskog pola i dalje opstaje, naročito kada su u pitanju muškarci. Sve žene bi se složile da ovih pet tipova dama ne žele da vide u svojoj i u blizini svog dragog:

Njegova bivša

Žena nikada nije sasvim sigurna po pitanju njegove bivše devojke. Kada god joj padne na pamet, oseća nelagodnost i iznova se pita da li on još uvek oseća nešto prema njoj. Zanima ih i da li im je ispričao baš sve u vezi s njom? Ili je ipak ono najvažnije prešutio? Kako su provodili vreme zajedno? Koliko su se voleli? Zašto su se rastali? Je li njihov seks bio bolji od onog koji ima sa njom? Gotovo da ne postoji žena koja nije znatiželjna kada je reč o bivšoj devojci njenog dragog. Budući da muškarci uglavnom izbegavaju odgovore na ova i slična pitanja, ta njihova tajanstvenost još više podstiče žene da razmišljaju o tim stvarima.

Njegova najbolja prijateljica

Ona je, po definiciji, zabavna, duhovita i uvek dobro raspoložena. Još ako je, kojim slučajem, dobrog izgleda, onda je to razlog više da je žena ne voli. Njih izluđuje kada partner provodi vreme sa njom i posle toga se vrati odlično raspoložen. Dame, kada su sa njima u društvu, osećaju se zapostavljeno i suvišno jer se uglavnom samo smeškaju i ne razumeju njihove zajedničke šale. Sama pomisao da je dragi, bar na trenutak, na prvo mesto stavio neku drugu ženu, pa makar to bila i najbolja prijateljica, dovodi ih do ludila. Ipak, ne treba da zaborave da ta druženja s najboljom prijateljicom vremenom postaju sve ređa, a u sam centar pažnje se nađu ipak one, njihove devojke i žene.

Gospođa svekrva

Njegova mama kuva najbolje na svetu. Sarma koju mu napravi žena, nikada nije tako dobra kao njena. Svekrva najbolje zna šta je njenom sinu (a vašem mužu ili dečku) potrebno. Ipak, ona je ta koja ga je rodila i odgojila. Uz sve to, muškarac nikada ne zna da joj kaže ne. Ali bez obzira na sve, zahvaljujući svekrvi, žene imaju primer kakva ne treba da bude “kada odraste”. Čast izuzecima.

Šefica

Ona je uvek nezadovoljna i frustrirana. Njen ulazak u kancelariju je poput uragana. Uvek misli da sve zna najbolje, a u stvari svoje neznanje prikriva ističući tuđe nedostatke. Žene ne vole svoje šefice jer ima veće mogućnosti od vas i jer im nikada ne upućuje reči hvale. Iako su podređene, većina žena veruje da su sposobnije od svoje nadređene. Međutim, jedino što svim damama preostaje je ili da trpe ili da promene posao.

Sponzoruše

One su po pravilu zgodne, imaju dugu negovanu kosu, lepo lice i velike grudi. Muškarci su ludi za njima, iako većina njih to poriče. Nikako im nije jasno zašto takve devojke uvek uspevaju da dobiju sve od muškarca. Osim toga, sponzoruše ništa u životu konkretnije ne rade osim što svakodnevno idu na tretmane u kozmetičkim i frizerskim salonima i obaveznih noćnih izlazaka. Ipak, treba da im bude uteha to što muškarci takve žene vide kao prolaznu zabavu, daleko od ozbiljne veze i zajedničke budućnosti.


IZVOR