Pocetna » Film


Pirs Brosnan: Srbijo, hvala!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 435
Dodao/la: Gale
datum: 2013-07-23

Slike iz Pirs Brosnan: Srbijo, hvala! Slike iz Pirs Brosnan: Srbijo, hvala! Slike iz Pirs Brosnan: Srbijo, hvala!


Pirs Brosnan posle dva meseca odlazi iz naše zemlje. Velikom žurkom u jednom klubu na beogradskom Ušću obeležen je završetak skoro dvomesečnog snimanje filma “Novembar man”, u kojem poznati holivudski glumac tumači glavnu ulogu, a koji je delimično i producirao.


Jesu domaće: Brosnan juče na Bajlonijevoj pijaci u Beogradu

Brosnan koji je svetsku slavu stekao igrajući Džejmsa Bonda, javno se zahvalio svim saradnicima i poželeo im sreću u daljem radu, a istakao je da iz Beograda odlazi sa najlepšim utiscima.

- Hvala svima na trudu da naš film uradimo najbolje što smo mogli. Srećan sam što smo završili u predviđenom roku, ali na filmu ima još puno posla. Srbijo, hvala ti na gostoprimstvu i vidimo se opet. Svima želim uspehe na ličnom i profesionalnom planu. Do premijere, bićemo u kontaktu! - rekao je preksinoć Pirs obraćajući se stotinama saradnika.


Ćao: Pirs Brosnan i kostimograf Bojana Nikitović

Izuzetno raspoloženoj glumačkoj ekipi, kao i ostalim filmskim radnicima, nije se video umor na licu, iako su poslednje dve nedelje neretko snimali i po 16 sati dnevno.

U ovom filmu jedna od glavnih uloga pripala je Olgi Kirilenko, a učešće su uzeli i Lazar Ristovski i Dragan Marinković Maca pored nekolice manje poznatih glumaca iz regiona.Žurka povodom završetka snimanja trajala je do ponoći, a među najveselijima bili su lična asistentkinja Pirsa Brosnana, Indija Oksenberg, unuka princeze Jelisavete Karađorđević, kao i glumačka zvezda u usponu Luk Brejsi.


IZVOR