Pocetna » Film


‘Plaćenici 3’ rasturaju u novom traileru - upoznajte cijelu ekipu!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1043
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-19

Slike iz ‘Plaćenici 3’ rasturaju u novom traileru - upoznajte cijelu ekipu! Slike iz ‘Plaćenici 3’ rasturaju u novom traileru - upoznajte cijelu ekipu!


Plaćenici se vraćaju uz tri puta više akcije i 30 puta više testosterona!

Novi trailer za akcijski film koji je pun akcijskih zvijezda doista je eksplozivan (doslovno!), a pokazao nam je malo više detalja o sukobu negativca Conrada Stonebanksa (Mel Gibson) i omiljenog Plaćenika Barneya Rossa (Sylvester Stallone).



Dakle, Plaćenici, na čelu s Barneyem, moraju se suočiti s novim neprijateljem i suosnivačem Plaćenika Conradom, za kojeg je Barney bio uvjeren da ga je ubio nakon što je ovaj promijenio strane i postao trgovac oružjem. No, Conrad je preživio i jači je i luđi nego ikad i jedini cilj mu je uništiti Plaćenike. Barney zato mora naći nove članove kako bi ga pobijedio…

Uz eksplozije, oružje i helikoptere uočit ćete i ostatak ekipe koju čine Jason Statham, Jet Li, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Kellan Lutz, Terry Crews, Kelsey Grammer i Ronda Rousey .



Za režiju ovog nastavka odgovoran je Patrick Hughes (Red Hill) dok je na scenariju ponovno radio Sylvester Stallone uz Creightona Rothenbergera (Pad Olimpa).

Plaćenici 3 stižu u naša kina 14.8., dan prije američke premijere!


IZVOR