Pocetna » Film


Po spinofu "Harija Potera" od 42 strane će biti snimljena tri filma!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 754
Dodao/la: Gale
datum: 2014-04-01

Slike iz Po spinofu "Harija Potera" od 42 strane će biti snimljena tri filma! Slike iz Po spinofu "Harija Potera" od 42 strane će biti snimljena tri filma!


Kuća "Vorner Bros" je potvrdila da će spinof "Harija Potera" autorke Dž. K. Roling biti snimljen kao triologija. "Fantastične zveri i gde da ih nađem" je naziv nove franšize za koju će deo scenarija uraditi poznata književnica.



"Njujork tajms" je preneo saopštenje direktora "Vorner Brosa", koji je potvrdio da će se triologija snimati.

Kada se početkom septembra prošle godine pričalo o filmu "Fantastične zveri i gde ih naci", oni su bili veoma tajanstveni ali nakon pregovora, producentska kuća je uspela da ubedi Roulingovu da oživi magičnu priču "Hari Potera" prilagodivši svoju knjigu "Fantastične zveri i gde da ih nađem" za ekranizaciju.

- Prvo smo dugo pregovarali za večerom a nakon toga putem telefona utanačili dogovor o ponovnom pisanju "Fantastičnih zveri". Odredili smo detalje na koje ću se bazirati tokom pisanja a ovo će biti jedna lepa uspomena za moju decu i zato sam se ponovo bacila na pisanje- rekla je Dž. K. Rouling.



"Fantastične zveri i gde ih naći" je delo koje je 2001. godine započela Dž. K. Rouling a govori o magičnim stvorenjima u Harijevom univerzumu.

Ona napisala samo 42 strane nove knjige, i to između četvrtog i petog dela "Harija Potera".


IZVOR


-1   Spam
Nekodaleko   (2014-04-08 8:04 PM) [Sadrzaj]
Dosadili su vise sa harijem poterom.