Pocetna » Sport


Pobjedu je počeo slaviti krug prije kraja pa ga svi prestigli!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 761
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-07-11


Da motociklizam iziskuje nešto više osim stiskanja gasa na
najtragikomičniji način pokazao je Talijan Riccardo Russo, koji je
počeo slaviti pobjedu malo prerano




Još samo nekoliko metara i gotovo je, pomislio je talijanski motociklist Riccardo Russo prije ulaska u ciljnu ravninu na utrci Stock 600 u Mugellu.

Talijan je počeo slaviti i mahati rukama, no postojala je jedna 'kvaka' - utrka nije bila gotova! Izgubljeni Russo totalno se izgubio ne znajući da treba odvoziti još jedan, posljednji krug! I dok je on slavio pobjedu, nesvjestan svoje gluposti, ostali natjecatelji su ga komotno pretjecali, a on se vjerojatno zapitao 'kamo svi ostali tako žure'.

Nevjerojatan propust, osim pobjede, koštao ga je i bodova jer je naposljetku završio tek na 14. mjestu.


-1   Spam
zajackod   (2013-05-07 11:54 AM) [Sadrzaj]
DA,DA,DA...!!!Secam se ovog ironicnog dogadjaja,jer sam potpuno poludeo...Trka u klasi 250 ccm sa sigurnim pobednikom,pa kako nije video tablu koju mu TIM pokazuje posle svakog kruga,kako,jooojjj ?????Prvo sam poceo da ludim i da mu vicem da vozi dalje,a onda sam otvorio prozor spreman da skocim.Ipak ,zdrav razum je kod mene preovladao i shvatio sam da se necu ubiti ,ako skocim sa prozora ,jer zivim u prizemlju...Na kraju ,posle vise puta odgledane ironije zavrsio sam u suzama ,ali od smeha /nazalost/,a koliko je njemu bilo zao ,sramotu necu ni da pominjem,to samo ON zna...valjda je naucio nesto barem iz ove trke...ZALOSNO,ZALOSNO sta vise reci ... !!!  juhu gj EEEEJJ !!!!! zbunjen wtf pp ,aaaa  lele jbt ...!!!  lol lol lol xd