Pocetna » Ljubav i Sex


PODIGNITE TEMPERATURU U SVOM KREVETU




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1310
Dodao/la: badule
datum: 2011-07-14


Iskoristite leto i dignite temperaturu u svom krevetu. Iskoristite bezbroj mogućnosti koje vam vreli dani nude! Leto je idealno vreme za ljubav i seks. Ako nemate novca za skupe romantične destinacije, ne očajavajte, uz malo mašte i najmanje privlačna plaža, pa čak i vaše dvorište probudiće strast.

* Seksajte se u čamcu
Vodite ljubav na balkonu hotela, u čamcu daleko na pučini ili u vodi. Ako putujete kolima, malo skrenite sa puta i zaustavite se na usamljenom seoskom drumu

* Šator je idealan
Ako ne idete na odmor, razapnite šator u dvorištu ili najbližoj šumi. Seks na otvorenom je prava avantura koja će razbiti rutinu u vašem odnosu.

* Prskalice za travu razbuktava strast
Nemate bazen u dvorištu, onda uključite prskalice za travu. Pustite vas ovaj "tuš" na otvorenom pokvasi i slepi majice uz telo. Osveženje i seks su zagarantovani.

* Letnji koktel
Svi su na odmoru, a vi radite. Posle napornog dana u kancelariji napravite sebi i svom partneru neki letnji koktel. Pustite veselu muziku i udobno se smestite na terasi. Zamišljajte da ste u dalekim tropskim krajevima.

* Avokado vrući afrodizijak
Pre nego što pođete na izlet budite sigurni da ste poneli jagode ili avokado. Ovi voćni plodovi su dobri afrodizijaci pa će se vaš piknik sigurno završiti valjanjem po travi.



0   Spam
BMW   (2012-03-26 1:09 PM) [Sadrzaj]
hoću