Pocetna » Film


Pogledajte najnoviji trailer za film "Pompeji"




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1051
Dodao/la: Gale
datum: 2013-12-06

Slike iz Pogledajte najnoviji trailer za film "Pompeji" Slike iz Pogledajte najnoviji trailer za film "Pompeji"


Redatelja Paul W.S. Anderson primio se režiranja akcijsko-avanturističke drame Pompeii o epskoj katastrofi koja je zadesila Pompeje u 1. stoljeću, kada je grad zatrpan gomilom vulkanske prašine, kamenja i lave, što je rezultiralo nestankom cijelog grada i njegovih građana.



Keltski rob isklesanog tijela kojeg glumi Kit Harington (Igra prijestolja) provodi svoje dane boreći se u gladijatorskoj areni. On se zaljubi u kćer svog rimskog gospodara no ona je zaručena za starijeg senatora (Kiefer Sutherland), opasnog čovjeka koji vjeruje u održavanje društvenog poredka. No političke intrige i tragična romansa ove priče stavljene su u drugi plan kada Vezuv počne eruptirati.



Scenarij za film u kojem se kombiniraju povijesni događaji i tragična ljubavna priča zapletena u političke intrige i osvete, potpisuju Janet Scott, Lee Blatcher, Michael Robert Johnson i Julian Fellowes.

Harington, Sutherland i Emily Browning predvode glumačku ekipu u kojoj se još nalaze i Carrie-Ann Moss, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica Lucas i Jared Harris. Film će se prikazivati u 3D-u i to od kraja veljače 2014.


IZVOR



+1   Spam
Plavusan   (2013-12-08 11:26 PM) [Sadrzaj]
U know nothing Jon Snow ! :D