Pocetna » Zanimljivosti


Pogledajte: Pijani Englez nasmejao policajce u Las Vegasu




  Ocenite članak: 1
pregleda: 826
Dodao/la: Gale
datum: 2013-07-27

Slike iz Pogledajte: Pijani Englez nasmejao policajce u Las Vegasu


Las Vegas je poznat po kockanju, klubovima i noćnom provodu pa nije retka pojava da u sred dana naletite na nekoga ko se tek vraća sa žurke. Policija u pratnji televizijske ekipe je tako naišla na poprilično pripitog Engleza koji je go do pasa bezuspešno pokušavao da pronađe svoj hotel.



Naravno, snimak je završio na Jutjubu, a engleski turista se verovatno iznenadio kada se probudio pošto sumnjamo da se sećao svog malog izleta u grad.

Momak,koji se predstavio kao Stiven iz Liverpula je na sebi imao samo šorc, a nesrećnom igrom slučaja policajci koji su ga videli su baš tada snimali rijaliti emisiju, pa je pripiti turista završio na kablovskoj televiziji širom Amerike.

Tokom zabavnog snimka Stiven priznaje da je pijan i da nema izgovora, a sada samo pokušava da se vrati kući u krevet.



Nakon što je saznao da su ga policajci neko vreme posmatrali iz kola Stiven je začuđeno rekao: -Nema šanse, kamuflirao sam se, niste mogli da me vidite.

Uprkos naporima policajaca da ga uvere da nije ni u kakvoj nevolji, već da samo žele da mu pomognu da se vrati u svoju sobu, Stiven je uporno pružao ruke kako bi mu stavili lisice jer, kako je rekao "Ne volim iznenađenja i radije bi da me odmah uhapsite".

Englez je na kraju uz pomoć policajaca i hotelskog osoblja odgonetnuo u kojoj sobi odseda i napokon se vratio na spavanje.


IZVOR



0   Spam
IntimenFrizuren   (2013-08-11 9:42 PM) [Sadrzaj]
nasa divlja policija bi ga prvo isprepijala kao led u krpi,pa zatim malo nagazila zbog toga sto seta go do pojasa,pa onda malo po bubrezim ajer moze da se prehladi a kao vrhunac pocastila palcenim boravkom u celiji br 111 sa pogledom na poljski wc