Pocetna » Film


Pogledajte prvi trejler za novi film Kevina Smita




  Ocenite članak: 0
pregleda: 679
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-08-02


Pre izvesnog vremena, reditelj, scenarista, strip-scenarista i potkaster, Kevin Smit, najavio je rad na novom horor filmu koji će se zvati “Kljova” (Tusk). Film će doživeti premijeru 19. septembra ove godine.


U filmu će se govoriti o mladom potkasteru (Džastin Long), koji putuje u Kanadu, ne bi li intervjuisao čudnovatog starca (Majkl Parks). Međutim, starac ima opaki plan, da mladića hirurškim putem preobrati u morža.
Ideju za film, Kevin Smit, dobio je kada je u svom potkastu (SModcast), pročitao bizaran oglas, u kojem čovek traži cimera, koji ne treba da plaća stanarinu, već samo da dva sata dnevno nosi kostim morža.

Naposletku se ispostavilo da je oglas bio šala jednog mladića, koji nije mogao da poveruje u to da su već dan po objavljivanju oglasa, svi mediji brujali o istom, te da je sada poslužio i kao inspiracija za film.

Režiju i scenariju potpisuje Kevin Smit, a pored gore pomenutih Džastina Longa i Majkla Perksa, uloge će tumačiti Harli Džoel Osment, Dženesis Rodriges, a pojaviće se i Džoni Dep u epizodnoj ulozi.


IZVOR