Pocetna » Film


'Planet majmuna: Revolucija' – stigao prvi trailer!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 735
Dodao/la: Gale
datum: 2013-12-18

Slike iz 'Planet majmuna: Revolucija' – stigao prvi trailer! Slike iz 'Planet majmuna: Revolucija' – stigao prvi trailer! Slike iz 'Planet majmuna: Revolucija' – stigao prvi trailer!


Nastavak uzbudljivog serijala “Planeta majmuna” u bioskope će stići tokom 2014. godine, a već je izašao i prvi terjler za film.



Ovo je nastavak filma “Planeta majmuna - Početak” iz 2011. godine, koji je pripovedao priču o poreklu fiktivnog univerzuma Planete majmuna, odnosno prikazao kako je mladi naučnik, nastojeći da pronađe lek za Alchajmerovu bolest, dao mladom mužjaku šimpanze, Cezaru, serum koji je kod njega izazvao ubrzan razvoj inteligencije.



Reditelj filma „Planeta majmuna – Revolucija“, Met Rivs, objašnjava zašto je odlučio da uradi nastavak ovog filma:
- Bio sam opsednut ,,Planetom majmuna”, a kao dečak sam žarko želeo da budem gorila. U ovaj projekat sam ušao sa nevericom da će to ispasti onako kako sam ja zamislio. Očekivao sam da mi kažu: ,,Moraš da pratiš liniju priče i da se pridržavaš naših uputstava”, što ja zasigurno ne bih mogao. Ali zapravo se ispostavilo da im se svidela moja ideja i da su oberučke prihvatili da režiram ovaj film - kaže Rivs.



U borbi u kojoj su suprotstavljeni čovek protiv majmuna glavne uloge igraju Geri Oldman, Džejson Klark, Džudi Grir i Endi Serkis.


IZVOR