Pocetna » Film


Pogledajte šta se desilo na kraju serije ''Kako sam upoznao vašu majku''!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 804
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-04-02


U devetoj i posljednjoj sezoni sage o Tedu koji svojoj djeci priča o svom ranijem ljubavnom životu, fanovi serije konačno su saznali ko je čuvena ''majka''.

Poslije devet godina emitovanja, u Americi je sinoć prikazana posljednja epizoda popularnog sitkoma “Kako sam upoznao vašu majku“. U posljednjoj sezoni sage o Tedu koji svojoj djeci priča o svom ranijem ljubavnom životu, fanovi serije konačno su saznali ko je čuvena “majka”.
Ukoliko niste pogledali posljednju epizodu i ne želite da znate šta se sve desilo, onda je bolje da ne čitate nastavak ovog teksta. Za one nestrpljive, otkrivamo šta se desilo u finalu popularne serije.

Kao što su i ranije nagađali fanovi, majka Tedove djece, Trejsi Mekonel je zapravo mrtva. Trejsi je poslije skladnog braka i harmoničkog života sa Tedom, preminula od iznenadne bolesti.

Zavodnik Barni se nakon razvoda, ponovo vratio zavođenju djevojaka, samo kako bi napravio dijete nekoj od njih. Tokom porođaja, on se zaljubi u nju, a nakon toga ponosno pozira sa njihovom bebom.

Maršal i Lili su dalje u braku, a Maršal konačno dobija advokatski posao o kome je oduvjek maštao. Par je dobio još jedno dijete, a nakon toga su se konačno preselili u novi stan.
Protagonisti serije u suzama su se oprostili od publike. Tokom njenog emitovanja imali smo prilike i da vidimo poznate zvijezde poput, Britni Spirs, Dženifer Lopez i Kejti Holms.


IZVOR