Pocetna » Film


Pogledajte teaser trailer za "Spectre"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1129
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-03-28


Daniel Craig se vraća u ulozi Jamesa Bonda, a pogledajte kako izgleda u prvim objavljenim kadrovima najnovijeg nastavka "Spectre"


Prvi službeni kratki trailer za najnoviji nastavak filma o najpoznatijem tajnom agentu Jamesu Bondu je stigao. Daniel Craig je 4. put preuzeo ulogu šarmantnog i ubojitog tajnog agenta u Spectreu, a na velikim platnima će se ovog puta suočiti s demonima iz svoje prošlosti.



U napetom video isječku otkriva nam se misija Jamesa Bonda, kada Moneypenny daje ostatke osobnih predmeta preostalih nakon uništenja Skyfalla. U isječku Bond susreće i svoga neprijatelja Mr. Whitea, a na samom kraju nazire se i glavni negativac Franz Oberhauser, koji sjedi na čelu kriminalne organizacije Spectre.

Službeni sinopsis otkriva malo radnje koju svodimo na neobičnu kriptiranu poruku iz Bondove prošlosti koja ga vodi do tajne zločinačke organizacije (Spectre). Dok se M bori kako bi održao tajnu službu na životu, Bond polako otkriva strašnu istinu iza ove organizacije.

Uz Daniela Craiga franšizi se vraćaju i Ralph Fiennes kao M, Naomie Harris kao Eve Moneypenny te Ben Whishaw kao Q. U Spectreu ćemo gledati i Christopha Waltza, Monicu Bellucci te Leu Seydoux.

Spectre u kinima očekujemo 6. novembra ove godine.


IZVOR