Pocetna » Film


Pogledajte trailer za "Kill Me Three Times"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 790
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-21


Australska crna komedija "Kill Me Three Times" donosi prijevaru, ucjenu i ubojstvo u mirnom obalnom gradiću


Crnohumorna drama Kill Me Three Times je debitirala na ovogodišnjem međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, a pritom je nasmijala publiku do suza. Ova komedija s elementima trilera dolazi nam od publici relativno nepoznatih autora redatelja Kriv Stendersa i scenarista Jamesa McFarlanda.

Film je smješten u uzavreloj Australiji, čiji okrutni okoliš, ali i klima daju izvanrednu pozadinu za napetu radnju koja se sastoji od niza situacija izvan kontrole sudionika. U gradiću na obali Australije sudaraju se tri priče o osveti, ucjeni i ubojstvu.

Divlju i nadasve kaotičnu priču predvodi lik naručenog ubojice Mister Wolf kojeg glumi Simon Pegg. On se nađe u središtu radnje nakon što je plaćen za ubojstvo jedne žene. Na njegovo iznenađenje naizgled obična žena nalazi se u epicentaru tri različite mutne situacije, a on nije jedini koji planira njezinu eliminaciju.

Osim spomenutog Simona Pegga u odličnoj glumačkoj ekipi okupljeni su i Sullivan Stapleton, Alice Braga, Teresa Palmer, Callan Mulvey, Luke Hemsworth i Bryan Brown.

Film je u Australiji već imao svoju premijeru, a 31. prosinca se počinje prikazivati i u američkim kinima. Nadamo se da će uskoro biti i pred našim vratima.


IZVOR