Pocetna » Film


Pogledajte trailer za napeti horor triler "Ostrvo fantazija"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 715
Dodao/la: Casper
datum: 2019-11-20


Prikazivanje prvog trailera napetog horor trilera "Ostrvo fantazija" počinje u bioskopima u februaru 2020. godine.

Produkcijska kompanija Blumhouse predstavlja ovaj horor triler, a kako to izgleda kada se najveće fantazije pretvore u horor i noćnu moru publika će imati priliku saznati početkom naredne godine kada film dolazi u bioskope. Delić misterije ovog intrigantnog ostrva do tada mogu pogledati u prvom traileru filma.

Na Ostrvu Fantazija ostvaruje vam se život kakav ste oduvek sanjali. Ovde je sve moguće i čak i najluđi i najneverojatniji snovi mogu se ostvariti. Ali šta kada shvatite da vaše želje mogu nekog drugog, ili čak i vas, koštati života? Koliko daleko biste išli za ostvarenje vlastitih želja i jeste li spremni platiti cenu?

Na ostrvu intrigantnog imena Fantazija zagonetni gospodin Roarke ostvaruje tajne snove svojih gostiju u luksuznom, udaljenom tropskom odmaralištu. Ali kad se te maštarije pretvore u noćne more gosti će morati da reše misteriju ostrva kako bi spasili svoje živote. Reditelj filma je Jeff Wadlow, a u glavnim ulogama su Michael Pena, Lucy Hale, Austin Stowell, Portia Doubleday, Jimmy O. Yang, Ryan Hansen i Michael Rooker.



IZVOR