Pocetna » Estrada i Tv


POLUMENTA // Imam podršku supruge, srećna je što sam uspešan u svom poslu!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 817
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-03-20


Folk pevač Dado Polumenta kaže da u svojoj supruzi Selmi Mekić ima veliku podršku, te da je čini srećnom što ima muža koji je uspešan u svom poslu.

Žena me podržava!

Folk pevač Dado Polumenta našao se na udaru informacija da je prestao da nastupa, kao i da se pojavljuje u emisijima i na javnim mestima, a sve zbog toga što mu je to zabranila supruga Selma Mekić.

Međutim, pevač demantuje ove tvrdnje i kaže da su u pitanju potpune neistine.

- Pojedini mediji pokušavaju netačnim navodima poboljšati svoj rejting ili posetu, a devalvirati moj uspeh na privatnom i poslovnom planu. Ja nikada nisam više radio, prvenstveno zahvaljujući podršci moje voljene supruge, ali i krugu najbližih pijatelja i saradnika. Selma me je upoznala onakvim kakav jesam, a činjenice da ima muža koji je uspešan u svom poslu čini je srećnom, a svaki moj uspeh je i njen uspeh - izjavio je uvek veseli i harizmatični Dado.

Dado Polumenta je u poslednih mesec dana nastupio u čak pet evropskih zemalja i desetak metropola, gde su njegovi verni fanovi punili dvorane do poslednjeg mesta. Međunarodni dan žena, 8. Mart Dado je posvetio pripadnicama lepšeg pola i počastio ih nastupom u prestižnom klubu 'Hot-Spot' u Stuttgartu.

Pored navedenog Dado i ostatak vredne ekipe DP teama su proteklih meseci naporno radili na snimanju novog albuma i spota za pesmu 'Nijedna kao ti' u kojem je učestvovala poznata srpska manekenka Aleksandra Đorđević.

Spot je rađen u produkciji produkcijske kuće 'IDJVideos' pod vodstvom Andreja Ilića i Đorđa Trbovića.

Spot za pesmu je još jedan u nizu visokobudžetnih spotova Dade Polumente. U spotu je korišćena najsavremenija oprema za video produkciju i rasvetu, što predstavlja nastavak uspešnog stvaralaštva DP Team-a.

U spotu se pored Dade Polumente i poznate manekenke, pojavljuje i nekoliko Dadinih dobrih prijatelja, kao i njegov venčani kum i menadžer Edin Rovčanin.


IZVOR