Pocetna » Film


Poslednji pozdrav: Sahranjen Pol Voker




  Ocenite članak: 1
pregleda: 938
Dodao/la: Gale
datum: 2013-12-16

Slike iz Poslednji pozdrav: Sahranjen Pol Voker Slike iz Poslednji pozdrav: Sahranjen Pol Voker


Na Forest Lan groblju u Holivud Hilsu članovi porodice i ostala rodbina su se juče oprostili od Pola Vokera, glumca koji je 30. novembra izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Telo glumca je kremirano, a na privatnoj ceremoniji koju je orgnizovao Polov tac, prisustvovala je samo najuža rodbina i bliski prijatelji, piše portal RadarOnlajn.



Otac Pola Vokere insistirao je na tome da se sahrana što više sakrije od šire javnosti, a svi su zamoljeni da dođu i ode zajedno, kako bi obezbeđenje lakše imalo kontrolu nad situacijom.

Vokerov prijatelj i kolega, Tajris Gibson još jednom je na društvenim mrežama odao Polu počast:

- U prostoriji punoj tvojih najmilijih, radije bih voleo da smo ti došli na venčanje. Bog ima bolje planove za nas, iako ponekad ne razumemo zašto to mora tako da bude. Iz sebičnih razloga voleli bismo da si još ostao s nama, da se još jednom nasmejemo, popričamo, da proživimo još koji trenutak zajedno. No, u životu ne možemo da dobijemo sve što želimo - napisao je Tajris i dodao da su srca njemu bliskih osoba ispunjena svime onim što su zajedno proživeli.



Američka glumica Mišel Rodrigez i Polova prijateljica takođe se oglasila i na Tviteru:

- Danas sam se oprostila od predivnog čoveka, čoveka kome nikada nisam morala da pokažem koliko cenim njegov duh i zlatno srce. Nadam se da ćeš dobiti moj tvit u raju - napisala je Mišel.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, život je izgubio i Rodžer Rodas, bliski prijatelj zvezde filma “Paklene ulice”. Rodžer je upravljao vozilom koje je, nakon što je on izgubio kontrolu, udario u stub i drvo. Automobil je istog trena eksplodirao.



Kada su policija i hitna pomoć stigli na mesto nesreće, Voker i Rodas su već bili mrtvi.


IZVOR