Pocetna » Film


Povratak Meri Popins – stigao prvi trejler!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 774
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-09-24


Najnoviji trejler za nastavak čuvenog filma o najpoznatijoj dadilji na planeti – Povratak Mary Poppins, sa magičnom Emily Blunt u glavnoj roli.

 Blantova tumači kultni lik od kog je glumica Julie Andrews davne 1964 stvorila muzičku fantaziju. Smeštena u London, 25 godina posle događanja iz originalnog filma, radnja drugog dela prati nastojanja Popinsove da pomogne novoj generaciji Benksovih da se suoče sa smrću voljene osobe – ali da vam ne otkrivamo previše.

“Čini se da niste ostarili ni dana,” kaže Michael Banks (Ben Whishaw) dadilji, na šta mu ona odgovara  “Zaista? Džentlmeni nikada ne govore o godinama dama, Michael.”Trejler nam zatim pokazuje kako Meri odvodi troje Majklove dece AnabelDžordžija i Džona u fantastičnu avanturu.

U filmu se uz Blantovu pojavljuje sjajna glumačka postava koja uključuje Meril Strip (Merina rođaka Topsi), zatim Colin Firth, Angela Lansbury, Dick Van Dyke, Emily Mortimer i Julie Walters. Meri Popins se vraća na veliko platno u američke bioskope 19. decembra, dok kod nas stiže mesec kasnije.

h



IZVOR