Pocetna » Ljubav i Sex


Poze koje garantuju eksplozivni orgazam




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1297
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-03-20


Želite da promenite nešto u vašem seksualnom životu. Za početak probajte ove četiri nove poze. Biće vam uzbudljivo, intrigantno, a možete ih i staviti na spisak svojih omiljenih aktivnosti.

PRLJAVI PLES
Preporuka: Oboje će uživati
Kako izvesti pozu: Zaboravite na spavaću sobu. Ova se poza može praktikovati bilo gde postoji uspravna površina na koju se možete nasloniti. Muškarac se nasloni na zid leđima, stopalima se malo udalji od zida i savije noge u kolenima. Vi ga zajašite jednom nogom i njome se zakačite za njegove noge što vam služi kao potpora za održavanje ravnoteže.
Faktor uzbuđenja: On ima odličan pristup vašim grudima, okrenuti ste jedno drugom pa je veća bliskost. Osim toga, vi kontrolirate koliko će duboko ući u vas i kolika će biti stimulacija klitorisa. Ovo je odlična poza za seks na brzaka.
Faktor koji utiče na „hlađenje“: On mora da bude dovoljno snažan. Problem može biti ako je velika razlika u visini.

UNAZAD
Preporuka: Za vašeg partnera
Kako izvesti pozu: Lezite ne krevet tako da su vam noge sa stopalima na podu i pomaknite se napred sve dok vam stražnjica ne bude u vazduhu. Neka vaš partner klekne ispred vas. Vi se propnite na prste, savijte leđa, a on neka vam pridržava stražnjicu. Postignite zajednički ritam. Ako vam stopala budu na prstima, orgazam će biti jači.
Faktor uzbuđenja: Pozu ćete obožavati, jer se u njoj G tačka jako stimulira.
Faktor koji utuče na „hlađenje“: Njemu će klečanje na podu brzo postati teško, pa se pobrinite da ste veoma napaljeni pre nego se nađete u ovoj pozi.



PAUK
Preporuka: Za dugačak i spor seks
Kako izvesti pozu: Sedite na krevet okrenuti jedno prema drugom s ukrštenim nogama. Oboje lezite i približite se jedno drugom. Kolena su savijena, jedno drugog držite za zglobove. Sve što treba da uradite je da budete nežni da bi dugo bili uzbuđeni.
Faktor uzbuđenja: Ovo je veoma „lenja“ pozicija koja je savršena za zagrljaje.
Faktor koji utiče na „hlađenje“: Pozu je nemoguće izvesti ako je on potpuno uzbuđen. Osim toga nema baš puno kretanja u ovoj pozi.



ČUČANJ
Preporuka: Partnerki omogućava neverovatan orgazam
Kako izvesti pozu: On legne na krevet, a vi čučnete na njega. To je sve. On težinu vašeg tela „pridržava“ rukama. Njegove noge su savijene i podignute, ali mogu biti i ispružene.
Faktor uzbuđenja: Ova će vas poza stimulisati iako ste mislili da je to nemoguće.
Faktor koji utiče na „hlađenje“: Izgledaćete pomalo smešno i moraćete stalno da se borite za ravnotežu. Osim toga potrebno vam je dosta snage u nogama.


IZVOR