Pocetna » Ljubav i Sex


Pravila "sporog" seksa za više zadovoljstva
  Ocenite članak: 0
pregleda: 618
Dodao/la: Impi
datum: 2012-08-19


Pravila "sporog" seksa za više zadovoljstva


Ključ za fenomenalan seks možda se krije u brzini samog čina. Takozvani "spori" seks čini se kao da protivreči našem današnjem načinu života kad nastojimo da sve uradimo na brzinu. Međutim ići polagano, znači i uživati duže...
Kad vas hormoni "ne pucaju", a strast se ne razbuktava tako brzo kao na početku veze, vreme je da saznate male tajne "sporog" seksa
 

Ženama je u proseku potrebno između 10 do 20 minuta da dostignu vrhunac. Ali, to se nakon dužeg vremena u vezi može pokazati kao veliki problem. Kad vas hormoni "ne pucaju", a strast se ne razbuktava tako brzo kao na početku veze, mnogi će u krevetu ostati nezadovoljni. Tim pre pročitajte redove koji slede....

 

1. ZA POČETAK - 10 MINUTA SE GLEDAJTE U OČI
Započnite s pet minuta gledanja jedno drugome u oči. Sedite udobno i okrenite se jedno prema drugome i pogledajte svog partnera bez dominantnog predznaka. Možete da trepćete, a pokušajte da se i nasmešite. Možda će vam biti neobično, ali pokušajte da izdržite do kraja bez dodira.


2. DIŠITE ZAJEDNO
Kad se osetite prijatno gledajući partneru u oči, pređite na disanje. Pokušajte da dišete prirodno, kroz nos. Stavite ruku partneru na grudi i pokušajte da zajednički uskladite udahe i izdahe.

 

3. VREME ZA GRLJENJE
Provedite bar pola sata u maženju, grljenju i ljubljenju s vašim partnerom, ali dok ste još obučeni. Ne prelazite na drugu frazu prebrzo jer ovaj deo može i te kako da uzburka strasti.

 

4. MASAŽA
Naizmenično jedno drugome trljajte leđa mirisnim uljima za masažu. Koristite duge, spore pokrete s umerenim pritiskom koji ne idu ispod struka. Posle nekoliko minuta možete trljati svoje grudi o njegova leđa.

 

5. ORGAZMIČKA MEDITACIJA
Poslednje, ali ne i manje važno. Orgazmička meditacija je u stvari praksa koja bi trebalo da odgana sve misli o tome šta bi trebalo da bude i usredsrediti se na ono što trenutno jeste. Zažmurite i prepustite se dodirima i osećanjima, a sve ostalo neka postane nevažno.

 

Možda vam deluje "glupavo", ali treba probati...