Pocetna » Zanimljivosti


Pravila raskida na Fejsbuku




  Ocenite članak: 0
pregleda: 920
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-05-19


Raskidi su uvek bolni, pogotovo ako je veza trajala duže vreme. Međutim, pojavom društvenih mreža i "preseljenjem" dela života na Internet, ljubavni život je dodatno zakomplikovan.

Društvene mreže donele su nove komplikacije – vezu moramo i početi i završiti dva puta i na dva načina. Sreća koju ste osećali kada ste na Fejsbuku menjali status iz "Single" u "In A Relationship" čista je suprotnost osećaju koji doživljavate kada se radi o obrnutoj promeni.

 

Opet ste sami, a nakon raskida u stvarnom životu, vreme je i da rešite onaj virtualni. Pročitajte četiri saveta koji će vam olakšati proces Internet raskidanja veze i pomoći vam da stvorite potrebnu distancu.

 

1. Promenite sve lozinke koje ste delili. Ako ste razmenili lozinke za Fejsbuk mejl, vreme je da ih promenite. Ne želite da znate više o svom bivšem nego što je apsolutno neophodno. A možda ni to.

 

2. Zaštitite privatnost. Ne morate više deliti svoj privatni život sa bivšim dečkom. On ne mora da vidi svaki vaš status ili nove fotografije s letovanja. Ako počne da vam postavlja pitanja o privatnom životu, odgovarajte površno, kratko i uopšteno.

 

3. Manje komunicirajte s bivšim. Nema potrebe da se čujete svaki dan na četu. Ako vam treba nešto od njega, nazovite ga i budite kratki i konkretni.

 

4. Pazite u razgovoru sa zajedničkim prijateljima. Nikad ne znate jesu li neki zajednički prijatelji i poznanici u kontaktu sa vašim bivšim pa zato nemojte pričati loše o njemu ili vašoj vezi. Važno je da sačuvate svoj obraz i dostojanstvo. Zato nemojte da im govorite ono što ne želite da dođe do vašeg bivšeg.



0   Spam
BMW   (2012-05-19 3:14 PM) [Sadrzaj]
Neka raskinu i Fejs!!!