Pocetna »


"Preacher" je spreman za kaos
  Ocenite članak: 0
pregleda: 828
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2017-04-04


Teaser za drugu sezonu nadnaravne serije najavljuje ludo putovanje Preachera, Tulip i Cassidyja, koji su u potrazi za Bogom


AMC je predstavio prvi teaser trailer za drugu sezonu serije Preacher. U manje od minutu uspjeli su dočarati kaos koji nas čeka u drugoj sezoni kada Tulip, Jesse i Cassidy kreću na svoje ludo putovanje.

Proširena druga sezona sastojat će se od 13 epizoda, a prati teksaškog propovjednika Jesseja Custera (Dominic Cooper), njegovu opasnu bivšu djevojku Tulip (Ruth Negga) i irskog vampira imena Cassidy (Joseph Gilgun), koji su u potrazi za Bogom te se nalaze uspred bitke između Neba, Pakla i svega onog između.U drugoj sezoni stiže novih šest likova koje će utjeloviti Noah Taylor, Pip Torrens, Julie Ann Emergy, Malcolm Barrett, Ronald Guttman i Justin Prentice. Još nije poznato u kojim će se oni ulogama naći no priča u ovoj sezoni počinje tamo gdje je počela u stripu tako da očekujemo neke likove poznate fanovima stripovskog izdanja.

Temeljena na istoimenoj stripovskoj franšizi, serija Preacher je nadnaravna, mračno-humorna drama o teksaškom propovjedniku kojeg zaposjedne tajanstveni entitet naziva Genesis koji mu daje moć da natjera ljude da naprave što god od naredi. Kada ta njegova moć privuče dva anđela Fiorea i DeBlanca, Jesse, njegova bivša djevojka Tulip i irski vampir Cassidy nađu se u svijetu punom likova iz Neba, Pakla i svugdje između.

Druga sezona Preachera kreće 19. juna.IZVOR